Miért van mindig az hogy olyanba szeretünk bele, aki nem viszonozza azt?
Figyelt kérdés
Tudtok ellenpéldát mondani?
Van egy nő, és úgy ahogy van jó. kedves, aranyos, vicces, szép, és azthiszem tetszik, nemtom h szerelmes vagyok-e :D
de ő szarik a fejemre sajnos, de én még így is akarom, nemtok leszakadni róla. mé van ez?
2013. aug. 20. 10:20
11/19 csacsi2 válasza:
"nem mindig hiányzik a csaj"
Akkor ez nem szerelem, csak testi vonzalom, ami naponta többször is feltörhet...
12/19 anonim válasza:
okés 10es 13as, 15ös, csak megkérdeztem. :D egyébként ugyanezt tudom ajánlani, mint a kérdést feltevőnek, csak barátkozz azzal a fiúval, mert úgy jársz, mint én. :)
13/19 anonim válasza:
ha a barátkozás olyan könnyű lenne;)
14/19 anonim válasza:
akkor barátkozz velem, "krisztis" voltam :D
15/19 anonim válasza:
semmi akadálya :D
én meg a 8-as, 10-es, 13-as és még nem tudom melyik voltam:D
19/19 anonim válasza:
Nekem is ez a gondom a lany foglalt es en szerelmes vagyok bele...talan o is viszonozza az erzeseimet de nemtudom biztosra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!