Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erőt ad ha viszonozza a szeretetet az, akit szeretünk?
Figyelt kérdés
Milyen érzés ha szeret minket akibe szerelmesek vagyunk?
(még csak viszonzatlan szerelemben volt részem, azt már tudom milyen :( )
2012. jún. 29. 21:51
1/7 anonim válasza:
Sajnos ezt nem tudom milyen!Biztos felemelő.
25F
3/7 anonim válasza:
nagyon nagyon nagyon jó érzés...a legjobb dolog.. néha már annyira jó hogy fáj:D viszont lehet csalódás a vége:( de tényleg a legjobb dolog, érzed hogy van értelme felkelni reggel mert beszélhetsz vele, láthatod őt..és Ő, akibe szerelmes vagy, TÉGED szeret..és a tiéd..nagyon jó:D
4/7 anonim válasza:
Igen.
Csodálatos érzés pl. úgy csókolózni valakivel, hogy érzed rajta, hogy mennyire belead mindent abba a csókba. Hogy neki ugyanúgy te vagy a világ közepe, ahogyan ő neked. :)
Lehet kicsit szentimentális megfogalmazás, de ez van. :$
5/7 Ⱳhite ßelle válasza:
Rengeteg erőt adna... Csodálatos lenne úgy csókolózni életem szerelmével, hogy ő is élvezzem. :)
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!