Az mennyire lehet kizáró ok még ismerkedésnél, ha én meg a csaj teljesen más zenét szeretünk?
Ő csak rockot hallgat én meg azt ki nem állhatom..
Én meg csak rap/electro/dubstep meg ilyenek és ő meg ezeket utálja.
A kérdés adott.
nem kizáró ok
majd nem hallgattok együtt zenét
Emberfüggő, az én ízlésem sem egyezik meg 100%ban pároméval, de mindketten rock/metált hallgatunk. Számomra a zene nagyon fontos, így nálam az is annyira központi dolog, mint a sport. Tehát engem zavarna.
21N
Engem zavar, sosem kezdtem pl techno-s pasikkal mert szerintem a zenei stílusból is sok mindenre lehet következtetni.
Én az olyan pasikat szerettem mindig, aki vagy rock vagy hip-hop zenét hallgat, mást nem.
A párom rockot ÉS hip-hop-ot hallgat, tökéletes választás :D
8! azért ne állítsál ilyet, hogy műveletlen, nem hiszem TE mások fölött állsz
tanultam énekelni, elég sok minden tetszik, nem ragadok le egyik irányzatnál sem, sőt amit a srác szeret az is tetszik,
konfliktusokhoz vezet amúgy előbb v. utóbb, hiszen valaki bekapcsolja a zenét, a másik is hallja, hiszen a hangfalak adottak, alkalmazkodni kell N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!