Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Honnan tudjam, hogy belsőleg...

Honnan tudjam, hogy belsőleg is bejövök-e neki? Túl az első randin.

Figyelt kérdés

Nem is randinak mondanám,inkább csak találka,mert egy rendezvény volt,ahol a haverjai is ott voltak,így keveset tudtunk csak "komolyan" beszélgetni,inkább csak hülyültünk.:) Én jól éreztem magam,és szerintem ő is. Még aznap írt nekem facebookon tali után,de csak keveset beszéltünk. Az talán egyértelmű,hogy külsőleg bejövök neki (utalgatásai,bókjai,stb),de én komoly kapcsolatot szeretnék,ezért kell,hogy a belsőm is tetsszen neki. :D De ezt mégis hogy deríthetném ki? Bár túl sokat nem beszéltünk még. Most megyek majd a városába,és gondoltam írok neki,hogy találkozhatnánk ha nincs épp dolga. Vagy várjak,amíg ő hív el újra?

19/L

2013. aug. 20. 00:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem semmiképpen se rohand le. Azt megemlítheted, hogy mész oda és ha komolyan gondolja a dolgot, akkor valószínűleg el fog hívni valahova. Sok sikert! :)

19F

2013. aug. 20. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!