Lányok, bírjátok a páva gyerekeket?
Figyelt kérdés
2013. aug. 19. 20:12
21/22 anonim válasza:
Homárnak is hívhatnák őket. Vagy kisköcsögök.
22/22 anonim válasza:
jjjjaaaa persze senki se bírja őket.. :D mekkora kis álszent sz*rok vagytok még egy anonim oldalon is :D megláttok egy ilyen palit az utcán, lányok azt se tudjátok hova folyjatok..mondom én ezt úgy hogy én is lány vagyok és szerintem igenis van köztük 1-2jó (nem azokra a 15évesekre gondolok akik csőnadrágba és vasalt hajjal mászkálnak) de azért a középen felállított oldalt rövid hajú,jól öltözött szolisból vannak elég jók:D és le lehet pontozni lesz*rom én legalább nem hazudozok itt hogy nem nem jönnek be csak azért hogy jó arcnak tűnjek egy anonim oldalon vagy mert leszarnak titeket az ilyen palik:))) mert azért elég érdekes hogy itt senkinek nem jön be nekem volt ilyen exem és percenként írkáltak neki a lányok meg hagy ne soroljam:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!