Fiuk, ti azt szeretitek ha megölel egy lány?
Figyelt kérdés
És szeretitek a lányok fenekét fogdosni? Ezt a lany hagyni szokta általában? Mit szerettek, hogy viselkedjen a lány? Az jo ha zavarban van? Vagy legyen merész? Milyen laányok tetszenek az átlagnak? És mit szerettek vele csinálni? (ezt ne értsétek félre) Nos? :)2013. aug. 19. 19:54
1/9 anonim válasza:
Nem szeretem, csak szeretném. :P
2/9 anonim válasza:
Nézz meg egy oktatófilmet Roccótól: azt szeretjük csinálni.
3/9 anonim válasza:
Azt mindenki szereti ^^
Bocsi hogy lànyként írtam :))
4/9 anonim válasza:
Én nagyon szeretem ha megölel egy lány és igen a fenekét is szeretem fogdosni. :D :) Nekem tetszik ha egy kicsit zavarban van, de az se baj ha merész. :D Nekem a babaarcúak tetszenek :) 18/F
5/9 anonim válasza:
A szerelmem bármit megengedne nekem. én szeretem pl. a haját simogatni, a fenekét, combját fogdosni, meg úgy általában mindenét simogatni. meg az is tetszik ha ő csinálja velem, de ő nem nagyon szokta, inkább odaadja magát nekem, hogy ölelgessem, simogassam kedvemre.
6/9 anonim válasza:
:D
Szeretek ölelni :)
Főleg olyan lányt aki bejön vagy akibe szerelmes vagyok. :)
A fogdosás csak akkor az én műfajom ha már összemelegedtünk. :)
7/9 anonim válasza:
Mivel az ölelés boldogsághormonokat generál, igen; szeretem, ha megölel egy lány. A fenekét pedig csak otthon, vagy olyan esetben szoktam fogdosni, ha nem látja más.
Az jó, ha zavarban van, de a merészséget sem vetem meg. Az átlagnak pedig nem lehet tudni, hogy milyen lányok tetszenek.
Mit szeretek vele csinálni? Igazából bármit. Játszani (kártyajáték, röplabda, billiárd, akármi), sétálni, sportolni, kirándulni, bármit...
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Én nagyon szeretem. Én a háta közepét szoktam fogni, lejjebb nem megyek.
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!