Fiúk ti szeretitek ha egy lány eléggé érzékeny?
2. azért az már tényleg túlzás
köszönöm a válaszokat
Én mondjuk érzékeny vagyok, de inkább abban a formában, hogy majdnem minden második filmen elsírom magam. Különben jól meg lettem nevelve, idősebb testvér, stb, fiúkkal mindig is jobban kijöttem, így úgymond "kemény lelkű" vagyok, gond nélkül lehet velem hülyülni, a szarkazmust értem, simán kiállok magamért, ha úgy adódik, szóval nem sírom el magam azon, ha mellettem valaki valami csúnyát mond rám.
Szóval igen, sokféle érzékenység létezik. Ha mint egy kis mimózaszál, megbántódsz minden szaván valakinek, azt szerintem annyira nem szeretik. A barátom mondjuk nagyon odavan azért, hogy ha nézünk egy filmet, és én elsírom magam rajta, merthogy ez milyen aranyos, közben meg kölcsönösen ri***cnak szólítjuk egymást (hülyülésből, persze). Vannak átmenetek és fokozatok ebben is. A túlzásokat, mint általában, nem szeretik, de azt senki sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!