Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyire vagytok nyitottak...

Mennyire vagytok nyitottak itt az ismerkedésre?

Figyelt kérdés
Van értelme írni valakinek? Lehet belőle több?

2013. aug. 19. 15:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Teljesen nyitott vagyok az ismerkedésre.

Volt már több is akivel váltottunk pár üzenetet, de valahogy köddé váltak.

Sok olyan van aki felajánlja az ismerkedést mert unatkozik éppen és ha már ezt is megunja akkor szó nélkül lelép.

Szerencsére vannak komolyan ismerkedők is itt. :)

2013. aug. 19. 16:11
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos nem hiszem hogy van itt olyan lány aki annyira szép lenne mint amennyira jóképű vagyok (már szinte tökéletes vagyok csak a tanulással nem vagyok jóban:DD egy kicsi túlzás van a mondatban de nem sok:D tökéletes nem vagyok :D)
2013. aug. 19. 16:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Még annyit hogy van elég ismerősöm így is:D
2013. aug. 19. 16:20
 14/16 anonim ***** válasza:

énis nyitott lennék a levelezgetésre itt ,

de az kapcsolat kialakítása csak azután lehetne ha tényleg el tudunk valamiről beszélgetni.

2013. aug. 19. 16:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Kedves #12-es valóban még kellene tanulnod, például szövegértést mert, hogy egyáltalán nem a kérdésre válaszoltás. :)

Az egódat máshol csillogtasd.

2013. aug. 19. 16:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó könöm tanácsát:Dmegfogadom Ja nem:DD amúgy azert nagy az egom mert van mire lennie;D és a szövegértésem is jó mert a kérdésre válaszoltam.Ebből az jön le hogy neked nem jó a szövegértésedXD de, ne húzd fel magad ezen úgy teljesen jóindulattal írtam:D
2013. aug. 21. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!