Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, amikor zenét hallgattok a tömegközlekedési eszközön, nyitottak vagytok az ismerkedésre?
Nos, a szituációt nagyjából fel is vázoltam a kérdésben :D Ami a lényeg: reggelente szoktam látni egy lányt a villamoson, aki eléggé felkeltette az érdeklődésemet - talán már jobban is, mint kellene. Időnként összetalálkozik a tekintetünk és már megfordult a fejemben, hogy valami improvizált szöveggel le kéne' szólítani, de állandóan a fülében van a fülhallgató.
Mivel tapasztalt róka vagyok már, ezért ebből én azt a következtetést vonom le, hogy TALÁN nem akarja, hogy leszólítsák (szóval ilyen pasi-távoltartó jelleget is sugároz a fülhallgató). De nem tudom...
Csak azt, hogy nagyon illene már leszólítani. Kíváncsi lennék egy-két lány véleményére, hogy ilyen esetekben működhet a leszólítás, vagy inkább hagyni kell a sunyiba az egészet...?
Én nem véletlenül hallgatok zenét mikor utazok :)
Általában ilyenkor nem is figyelek a környezetembre,úgyhogy én nem annyira örülnék ha valaki kizökkent a gondolataimból.
De ez én vagyok,biztos van aki másképp gondolja :)
Én nyitott lennék az ismerkedésre, leszólítana valaki, én egyből ki is húznám a fülemből. :) De ez is emberfüggő.:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!