A csajok miért mindig ennyire bunkóznak a fiúkkal? Miért jo ez nekik?
Bármenyire akarsz kedves lenni vele már egyből bunkózik. Odamész hozzájuk, felteszel 1 kérdést, de még meg sem várják, hogy pontosan mit akarsz. már azonnal vagy kiröhögnek, vagy valami bunkón beszolnak. Csajok ti miért vagytok ilyenek minden pasival?
jó nem vagyok egy nagydarab kidolgozott izmú kondis, de atól még szóba állhatnátok átlagosabb testalkatú pasikkal is.
ha meg nem vagy kigyúrva, akkor meg csak úgy tudc bejönni egy csajnak ha ilyen kis páwa gyerek vagy.. -.-
mi bajotok van az értelmesebb átlagos kinézetü pasikkal?
"övéjük"
Te nagyon műveletnek látszol, valóban.
És ezzel mi a probléma? Megdolgoztak érte. Ha a nők hagyják nekik, hogy ezt meg is tegyék, az sem az ő hibájuk. Ostoba sztereotípiákkal bárki tud dobálózni, de ettől még nem vagyunk előrébb. Sok ismerősöm van aki konditerembe jár és furcsa, de nem kokszol, nem is annyi agya van, mint egy marék földnek, csupán mint sportember ér el eredményt és tudatosan él.
Viszont, ha szerinted tényleg csak ennyire van szükség a sikerhez, akkor menj le szépen és gyúrd ki magad. Mi tart vissza attól, hogy jól nézz ki és megkapj bármilyen nőt? Egyébként meg, hogy stílszerű legyek azt mondanám, inkább a szellemi fejlődésedre koncentrálj, hidd el sok mindent tudnál még javítani.
Most írhatnám, hogy nem minden kondis hülye, hiszen elég sok ügyvédet, orvost és mérnököt ismertem meg az edzés alatt, de úgy érzem kár a gőzért.
Nézd, valami nincs rendben a stílusoddal, hiszen nem csak a lányok, de a férfiak többsége is bunkón reagált pl. erre a kérdésedre is.
A kérdés miért? Azért mert 'bicska-nyitogató' általánosításokat tartalmaz maga a kérdés és a válaszaid is, amelyekből sugárzik valamiféle kisebbségi komplexus és világgyűlölet.
Ha csaj lennék, valószínű én is a második mondatod után hajtanálak el a vérbe. Változtass valamin, ha csajozni akarsz, mert így nem fog menni.
"válogatol" "egyagyselytű"
Te olyan művelt vagy, mint egy ásónyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!