Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ezen az oldalon miért lehetetl...

Ezen az oldalon miért lehetetlen ismerkedni?

Figyelt kérdés
már több mint 10lánnyal priviztem itt képet küldtünk 1másnsk 1-2napig beszélgettünk majd egyszerűen nem írtak vissza...mi lehet a probléma?
2013. aug. 18. 21:26
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
de nem az a láényeg mire találták ki hanem az hogy nem írnak vissza 1-2nap után...
2013. aug. 18. 21:32
 12/35 anonim ***** válasza:

mondjuk, én sem járok fel ide minden nap. vannak időszakok, mint pl most, nyáron, mikor gyakrabban jövök fel, akkor lehet velem napokig levelezgetni, de utána, idő hiányában hetente járok fel max, és akkor se hosszú időre. akár ez is lehet.

meg a sima levelezgetést egy idő után meg lehet unni- nekem legalábbis ez elég gyorsan összejön. jobban szeretek élőben beszélgetni, levélben olyan idiótán veszi ki magát, ha minden kérdésre próbálok odafigyelni és módszeresen válaszolni... nem szeretem, és idő után már fárasztó is lesz. akkor már inkább valahogy elköszönök a tagtól, és többet nem nagyon beszélünk.

amúgy, az oldal tényleg nem ismerkedésre lett kitalálva. ennek ellenére a mostani barátom itt ismertem meg. fura. szerintem mégis lehet ismerkedni.

2013. aug. 18. 21:32
 13/35 anonim ***** válasza:

Hagyjátok már a nem erre találták ki dolgot. Tény, hogy nem annak készült, de attól még miért ne lehetne próbálkozni? Nem tiltja MÁR semmi!

Nem jöttél be nekik ... erre tudok tippelni.

2013. aug. 18. 21:33
 14/35 anonim ***** válasza:
én nem merek képet küldeni egy lánynak se itt, mert az itteni lányok, ismerősök, lánybarátok, haverok stb (ahol lakok és a környék, nem a gyikbeli), szerint túl fiatal a kinézetem, 21/f vok, de 16nak is néztek már el, és még egy kisfiú vagy kislány se köszönt nekem csókolomot az utcát, pedig a haverjaimnak már vagy százszor. :/
2013. aug. 18. 21:34
 15/35 anonim ***** válasza:
Azért nem írnak vissza mer ri.bancok
 16/35 piriiiiii ***** válasza:

Én személy szerint max azért nem írok egy idő után, mert mindig rájövök, hogy a valóság izgalmasabb.

És igen... ez az oldal nem társkereső.

17/35 piriiiiii ***** válasza:
Muhahhhhhaha, kedves 14-es, Te már komolyan azt várod 21 évesen, hogy a kisgyerekek csókolomot köszönjenek Neked? Beverted a fejed? :DDDDDDD
2013. aug. 18. 21:37
 18/35 Pain for Pleasure ***** válasza:
100%

Nem voltál szimpatikus nekik.

Egy idő után ellaposodnak a beszélgetések, amikor már mindent kitárgyaltok egymásról. Ez az egyik oka, hogy én pl nem szívesen ismerkedem itt, a másik, ha meg is kedvelek valakit, 100%, hogy messze lakik tőlem és az életben nem fogunk találkozni személyesen.

2013. aug. 18. 21:38
 19/35 anonim ***** válasza:
14es vok, nem azt várom, inkább örülök neki, de sok haveromnak már azt köszönnek a ovodások. :) de lányok terén hátrány, mert túl fiatalos vagyok, magyarul nem vagyok férfias. :)
2013. aug. 18. 21:40
 20/35 A kérdező kommentje:
de én már majdnem ledumáltam egy találkozót az egyik lánnyal mondta h. nem ér rá holnap(azaz ma) de akkor miért nem ír?
2013. aug. 18. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!