Nem hiszem el, hogy ezt csinálom. Megőrültem?
Figyelt kérdés
Komolyan, el sem tudom hinni, hogy velem ilyesmi történik.
Szerelmes vagyok egy nálam 10 évvel idősebb férfiba... Teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom mit tegyek. Mindennap beszélünk, azt mondja ő is szeret, de nem tudom helyes e ez az egész. Néha azt érzem, kész elég volt, befejeztem, de amikor beszélünk azt, hogy nem érdekel senki véleménye, és van jövőnk. Nem tudom mit csináljak, kérlek segítsetek.
2013. aug. 18. 10:06
11/19 anonim válasza:
Ismerd ki a pasast mert lehet h csak egy perverz állat...-.-
De lehet h egy normális ember aki nem tudott parancsolni az érzéseinek.:D
12/19 A kérdező kommentje:
normális :D
már beszélünk egy ideje és jó embernek tartom
2013. aug. 23. 08:47
13/19 anonim válasza:
Ha 16 éves vagy, az kicsit kevés, de mondjuk 19-29 éves felállás jó lehet akár
14/19 anonim válasza:
Figyelj! A szerelemben nemszamit a kor! A test sùly! Es a maggassag! Hallgas a szivedre mert az adja majda vegsodontest mert az ejjel nappal budapestben sem szamit a ritanal a kor!!!!!
15/19 anonim válasza:
Ahogy elnézem, korodhoz képest, vagy inkább a korosztályodhoz képest, eléggé komoly a felfogásod. Én azt tanácsolom, hogy egy próbát megér. Ha nem teszel semmit, lehet ezen fogsz rágódni, hogy mi lett volna, ha ... Szóval Sok Sikert Neked, Nektek ! :)) Remélem Sikerül !
16/19 anonim válasza:
ne törődj senkivel :) én is 16voltam amikor meg ismertem a 24éves barátomat. most 18vagyok és még mindig együtt vagyunk :)
17/19 A kérdező kommentje:
:)) köszönöm szépen a tanácsokat
2013. okt. 2. 10:04
19/19 anonim válasza:
Megőrültél. De nyugi, én is. 19 éves vagyok, a párom 29, 3 éve járunk, és szeretjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!