Ha lassabban csinálom akkor nem fog neki annyira fájni?
Figyelt kérdés
A barátnőm szűz volt, de túl vagyunk már pár alkalmon, de még mindig fáj neki, nem is élvezi igazán. Mit tegyek? Ha lassabban csinálom, annyira nem fog neki fájni?2013. aug. 13. 11:28
1/6 anonim válasza:
Vaagy izgasd fel rendesen. Egyébként attól hogy benedvesedik, ne hidd, hogy akkora érzelmi magaslaton van.
Rendes izgalomra rendesen ellazul, kitágul, benedvesedik. Amúgy nyilván nem kell 120-al dugni....-,- :D Esetleg próbáld meg, aztán majd meglátod.
2/6 anonim válasza:
neee hagyd kicsit és csak nyald ki és izgasd fel de nagyon mindig. Ezt csnáld 1-2 hétig utána probáljátok ujra
3/6 A kérdező kommentje:
Az üzenetre válaszolva, neki az ujjazás is fájt, kellemetlen volt.
2013. aug. 13. 11:51
4/6 anonim válasza:
én is voltam hasonló helyzetben (lány vagyok). ha megfelelő szinten van az izgalmi állapot, akkor kevésbé kellemetlen. :)
5/6 anonim válasza:
Fáj hát, egy darabig fog is.
Nekem kb. egy-másfél hónap után lett élvezetes, addig csináltam, hogy szokjam, meg a barátomnak legalább jó volt.
Bár előfordult, hogy hirtelen, gyorsan hatolt belém és az kellemetlen érzés.
6/6 A kérdező kommentje:
A behatolást lassan csinálom, neki úgy is fáj, pedig nedves.
2013. aug. 13. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!