Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gáz ha még nem csókot meg...

Gáz ha még nem csókot meg senki, és nincs is nagyon érdeklődő?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és már nagyon szeretnék túljutni az első csókolom... Nem vagyok csúnya, de nem érzem, hogy lennének olyan fiúk akiknek tetszik. :( és a korosztályomból nem is nagyon tetszenek a fiúk csak a 14 fölöttiek max, :) szerintetek gáz??? Hogy közelítsek szeptemberben a fiúkhoz????
2013. aug. 17. 14:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kedves kilences válaszoló,hogy találkoztál a lánnyal aki beavatott,mondtad neki, mit szólt.

Szoboszlón vagyok fellelhető,aki beavatna írjon.

2013. aug. 17. 16:27
 12/16 xKakashix ***** válasza:

Adj egy cuppanóst!!! :D

18/F

2013. aug. 17. 16:44
 13/16 A kérdező kommentje:
Ne higyjétek h ilyen k**vás vagyok, csak a mai világban ez már szinte cikinek számít. És persze nem fogok ezért csókolózni vkivel, akit nem iss szeretek. Ja és 18/F elég szánalmas ha egy 13 évesnekírod ezt :P biztos ki vagyéhezve, vagy csak vicces kedvedben voltál ...de azért adok : xoxooxoxxx
2013. aug. 17. 19:04
 14/16 xKakashix ***** válasza:

Persze hogy hülyültem :D

De azért kössz :$ :DD

2013. aug. 17. 20:04
 15/16 A kérdező kommentje:
Hahah :D
2013. aug. 17. 21:16
 16/16 anonim válasza:

próbálj úgy a szeme elé kerülni hogy, 1.néz utánna mi a hobbija és használd ki.

ennyi a tippem XD

2013. aug. 21. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!