Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hülyére akar venni? Vajon...

Hülyére akar venni? Vajon hülyített a srác?! Mi lehet az oka hogy nem keres?

Figyelt kérdés

Bejelölt egy srác és kezdte az első mondatot tök komolyan hogy "ismerkedni szeretne" velem,és mondtam hogy beszélgethetünk kb 20 perc után kiderült hogy már láttuk egymást korábban!

Meg beszéltük hogy találkozunk 2 hét múlva és még ebből van 5 nap,viszont a srác azóta rám sem ír sőt nem is keres!

Kérlek szépen titeket hogy normális és értelmes válaszokat írjatok!

Hogy vajon érdemes e elmennem arra a "randira" vagy sem?

2013. aug. 16. 22:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Meg van rá az esély,hogy csak hülyített. Küldjél neki üzenetet és ha nem reagál akkor ne menj el a "randira".
2013. aug. 16. 22:59
 2/9 A kérdező kommentje:
De én nem akarok neki írni,mivel ő erőltette ezt a "találkozzunk minél előbb" dolgot,illő lenne neki írnia nem?!
2013. aug. 16. 23:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Azért a randi előtt írj neki, ha addig nem ír... Hogy áll-e még a találka?
2013. aug. 16. 23:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha Neked nem fontos, akk szerintem hagyd a fenébe az ilyen impotens majmot ;)
2013. aug. 16. 23:17
 5/9 A kérdező kommentje:

Igazából nem is ismerjük egymást,tehát életemben akkor beszéltem vele 1x!

Azt mondták sokan hogy az is lehet hogy azért nem ír mert személyesen szeretne rólam meg tudni minden,ezt én értem de hát azért mégis!

2013. aug. 16. 23:20
 6/9 anonim ***** válasza:

vagy annyira nem érdekli a találka.

én voltam hasonló szituban, a pasika ragaszkodott randihoz, nagy nehezen beleegyeztem, úgy volt,h majd keres, két hétig semmi. Semleges témáról beszéltünk később, aztán megint elhívott,h most rögtön találkozzunk, kicsit ódzkodtam az egésztől,de legyen, csak nem jött össze...és a srác még próbálkozott, pótoljuk be, de elküldtem melegebbre és később megtudtam,h mekkora hülye, nem normális, milyen dolgai vannak, röviden: hálát adtam az égnek,amiért nem sikerült a randi :D az ilyen 'zsákbamacskákkal' vigyázni kell!

2013. aug. 16. 23:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd a francba. Az a fiú(mert nem férfi az ilyen), aki nem képes rádírni (nem elmenni szerenádozni az ablakod alá, csak írni egy üzenetet), az meg sem érdemel téged. Inkább keress egy hozzád való srácot :)

20F

2013. aug. 17. 09:01
 8/9 anonim válasza:
Hát szerintem az a gyerek csak hülyített nem is akar tőled semmit sem :) csak kihasznált volna . az ilyen fiúk ne tetszenek neked mert nem érdemes értük küzdeni :)))
2013. aug. 17. 10:46
 9/9 A kérdező kommentje:

D aranyosak vagytok úristen! :)

Nagyon szépe köszönöm nektek!

Hálás vagyok mert rádöbbentem arra hogy csak ki akar valóban használni ugyanis tudja hogy még nem volt sohasem barátom!

2013. aug. 17. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!