Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 14-15 éves lányok, ti járnátok...

14-15 éves lányok, ti járnátok egy korotokbeli fiúval, aki arcra nem de hasra kövérke? De viszont nagyon megértő, kedves, bármit megtudnátok beszélni, mindig tudatná veletek hogy szeret, segítene amibe tudna stb.

Figyelt kérdés
Igazábol ezt magamrol irtam dehát nem mindegy ? Csak kíváncsi vagyok, mert eddig ugy látszik hogy aki pocakos, az nem érdemli meg a boldogságot.Egyszer az egész osztály elött mondtam egy lánynak hogy szeretlek, és egyszerüen a pofámba nevetett.Azóta ha valaki tetszik, azt magamba folytom ameddig megnem unom, és már azon kapom magam hogy már nem is tetszik.Amugy akinek bevallottam abba 2 évig voltam szerelmes,és utánna 1 nevetéssel össze is törte a szivem.Én már nem merem bevallani senkinek mert ugy is elutasít és ujabb csalódás? Ti mit gondoltok? Lehet egy esélyem valaha 1 norm lányra ?
2013. aug. 16. 21:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Aranyos, hogy így gondolod, van barátom :) 2-es voltam
2013. aug. 17. 11:07
 12/12 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti válaszoló, egyszerűen nem értem mihez van kedved.Üzenetbe is írzad hogy lenne kedved,és ott is irtam :-P .
2013. aug. 17. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!