Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg nagyon gáz, ha valakin...

Tényleg nagyon gáz, ha valakinek genetikai okok miatt rosszak a fogai és nincs pénze egyelőre megcsinálni, tényleg nincs lány, aki megértő lenne ez ügyben, ha ezt megtudná?

Figyelt kérdés
Szerencsére jól tudom rejteni, mert picik a fogaim, de előbb-utóbb úgyis kiderülne egy kapcsolatban, még nem volt pofám megmondani egy lánynak sem, hogy legalább fél milla kéne, hogy normális fogsorom legyen, mert ezek olyan rosszak, hogy pár év és totál fogatlan lehetek akár! Ennek ellenére már több lánnyla is smároltam, nem jelezték, hogy észrevették volna a rossz fogaimat, sőt elég boldogok voltak , szerintem szerettek is velem smárolni, nekem úgy jött le, főleg, hogy fura mód nem volt ellenkezés a csóknál, pedig midnig féltem, hogy most fogok lebukni. :/ Amúgy csak emiatt nem merek leszólítani lányokat, de még haveroknak sem mondtam el, mert annyira gáznak tartom a rossz fogaimat, kevesebbnek érzem magam emiatt. Pedig én is csak szerelemre, boldog kapcsolatra vágyom. Ha meg lesz majd munkám és pénzem első dolgom lesz megcsináltatni természetesen de csak így lépésenként, hisz nem kicsi összeg azért az a fél millió. :/
2013. aug. 16. 21:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Most akkor mi is a probléma?
2013. aug. 16. 21:06
 2/8 anonim ***** válasza:
nem gáz nyugi..
2013. aug. 16. 21:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor irány dolgozni. Azt a fél millát sem egyszerre kell kifizetni. Kezdd el! És ne itt sírj!
2013. aug. 16. 21:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is genetikailag rossz fogaim vannak. De nem kell ahhoz pénz, hogy javíts rajta. Ingyen betömik, gyökér kezelik stb...nekem is sokat javult a kép azóta, most főleg már csak fehéríteni kell nekem, de azon tudok segíteni házilag is. Egyébként nekem sem vették még észre a pasik, ha smároltunk.
2013. aug. 16. 21:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem gáz igen. Én mindig megnézem a fiú mosolyát, szerintem fontos a szép mosoly. Nekem szép fogaim vannak. Régen, még gimiben sem voltak szépek, össze-vissza álltak, sárgák voltak, de azóta megcsináltattam, fehéríttetem és mindig ügyelek rá. Én sem vagyok gazdag de a fog alap dolog és mindig áldozok rá. Mindenkinek arra van pénze, amire szánja, bocsi.

20/L

2013. aug. 16. 21:30
 6/8 anonim ***** válasza:
SOTE-fogászati centrum a Szentkirályi utcában. Csak anyagköltséget kell fizetned.
2013. aug. 16. 22:06
 7/8 A kérdező kommentje:
De mondom nekem mindig is pici fogaom voltak, amíg jók voltak, akkor is úgy mosolyogta, hogy nem látszottak, mert picik genetikailag is piciket örököltünk otthn, tesóméknak is pici fogaik vannak. Amúgy meg ha mosolyogtam sem látszottka a fogaim úgy igazán sosem. Csak munkak kéne, mert az nincs most, de rajta vgyok, csak összejön aztán szépen fokozatosan megcsinálom én, mert amúgy sem jó egészségnek sem a rossz fog. Nekem megmondta a doki, hogy itt már csak a korna segítehet a legtöbb fogamon, amelyiken meg nem, hát azt meg soktam csináltatni, de hát ugye mindig kijön a tömés meg törik a fogamból stb. Így végül úgis a korona lesz, ami meg sok pénzbe van, nem olcsó mulatság ez.
2013. aug. 16. 23:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem is porcelánkoronám van egy pár fogamon, anyukámnak meg az egészen.

Gondolom neked is az egészre kellene, így leírom, hogy anyukámnak 350.000 forint volt.

2013. aug. 17. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!