Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek érdeklem? Bármilye...

Szerintetek érdeklem? Bármilyen ezzel kapcsatos tanácsot szívesen fogadok.

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki néhány évvel idősebb nálam. Fb-on beszélünk, jól elvagyunk, piszkáljuk egymást, ilyesmi. Nekem nagyon tetszik. Az utolsó két alkalommal már én írtam neki. 5 napja nem beszéltünk, de én nem szeretnék nyomulósnak tűnni, hogy megint ráírjak. Mkt tegyek? 17/L
2013. aug. 16. 00:50
 1/8 anonim ***** válasza:
nyugodtan irj neki! 17F
2013. aug. 16. 00:53
 2/8 anonim ***** válasza:

aah nee. Nem birom ezt az irjak ne irjak dilemmat. Ha jol esik beszelgetni beszelgessen az ember nem?

sok jo beszelgetest kivanok ekezetek nelkul.

Ja es persze a talalkozo idejet es helyet beszeljetek meg neten:P

2013. aug. 16. 00:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha már bizonytalan vagy, az már régen rossz.

De most amúgy komolyan: szerinted az már nyomulás, hogy 2 alkalommal egymás után ráírsz valakire?

2013. aug. 16. 00:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Félek, hogy talán rontanék a helyzeten. Ha 5 napja nem keres, talán nem érdeklem. A nyomulás hátrányait nem fejtem ki. :)
2013. aug. 16. 00:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Figyu ha ehes vagy eszel. Ha keves a kaja hamar elfogy de az vegulis mindegy mert kevessel nem laksz jol!

if you know what i mean.

Meg mindig ekezetek nelkuli hajra

2013. aug. 16. 01:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Vagy egyszerűen nem ér rá vagy el van havazva. Van ilyen is.

Ahogy látom, nem igazán értetted a kérdést, hadd tegyem fel még egyszer: az szerinted nyomulás, ha két egymás utáni alkalommal (ami között ráadásul már minimum 5 nap eltelt) ráírsz?

2013. aug. 16. 01:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor igen, ha a másik fél minimális jelét sem mutatja annak, hogy érdekelnéd. (szerintem!!)
2013. aug. 16. 01:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha szerinted az nyomulás, hogy 2 külön üzenetet küldesz, amely között 5 nap telik el, akkor ne haragudj, de még fogalmad sincs az ilyesmiről. Majd akkor lesz nyomulás, ha 2 írás között 2 nap se telik el!

De mivel magad is bizonytalan vagy, szerintem hagyd az egészet!

2013. aug. 16. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!