Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kinek volt már innen bármilyen...

Kinek volt már innen bármilyen kapcsolata?

Figyelt kérdés

Lehet szex, szerelem, barátság, bármi!

Mindenkit kérek őszintén válaszóljon, és kort nemet is írjon, pár szóban nagyon röviden a történetét.

Nekem hétvégén lesz az első randim, itt ismerkedtem meg egy nagyon normális, és kedves csinos csajjal.

24/F

2013. júl. 15. 20:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

barátság

17/l

2013. júl. 15. 20:58
 2/11 anonim ***** válasza:
gratula
2013. júl. 15. 20:58
 3/11 anonim ***** válasza:
2013. júl. 15. 20:59
 4/11 anonim ***** válasza:
Barátság, rengeteg. Túl sok. De mégis otthon ülök viszont élvezem hogy hívnak hívnak mindenhová xD Hát kapcsolat nem volt, és ez baj, most úgy is érzem hogy 24 évesen ott leszek mint most te, túl gyorsan fejlődik a világ és nem tartom a lépést a divattal.
2013. júl. 15. 21:00
 5/11 anonim ***** válasza:

Most kezdtem el"barátkozni " egy lánnyal!

23/N

2013. júl. 15. 21:02
 6/11 A kérdező kommentje:

Szex chat, webcam, ilyen nekem is volt rengeteg, fogalmam sincs mennyi lehetett, és persze mind innen...

De ez lenne az első komoly dolog, és már lassan három hónapja alakul, hát kíváncsi leszek.

2013. júl. 15. 21:04
 7/11 anonim ***** válasza:

nekem is több barátság maradt meg innen.

Igazából párkapcsolattal sosem próbálkoztam itt.

2013. júl. 15. 21:07
 8/11 anonim ***** válasza:
nekem barátság alakult ki egy fiúval, sajnos nem tetszettünk egymásnak, de nagyon, nagyon jó fej. és nekem is most lesz egy talim egy másik sráccal, mi kép alapján tetszünk egymásnak, szóval remélem összejön. egy kicsit félek, hogy milyen lesz, de remélem jó lesz 18/L
2013. júl. 15. 21:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Itt ismerkedtem meg vagyis barátkoztam megy egy fiuval de nagyon joba vagyunk meg nagyon hamar megtaláltuk egymás közt az összhangot. Azota is mindig beszélünk :))

Neked pedig sok sikert! :))

2013. júl. 15. 22:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Kapcsolat is volt, de barát az nagyon sok :)
2013. júl. 15. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!