Vannak olyan srácok, akiket érdekelnek a művészi hajlamú lányok?
Gondolom elég idétlen kérdés, de sajnos a rajzolás megszállottja vagyok. Szeretem a művészet történelmet és a környezetem szerint az átlagostól eléggé eltérő gondolkodásmódom és viselkedési stílusom van (pl.: sétálunk, beszélgetünk, én meg hirtelen megállok, kezemmel őket is megállítva és felmutatok az égre egy felhőre, hogy az most egy trombitáló elefántot, vagy egy vázát lenyelő kígyót ábrázol-e.)
Tudom, kicsit műnek hangzik, de már kezdek leszokni arról, hogy másokat is bevonjak a hirtelen, agyamon átfutó gondolatokba, (meg egyébként nem tartom magam annyira "művészi hajlamúnak", csupán nem találtam jobban odaillő szót) mégis kíváncsi vagyok vannak-e hozzám hasonló, valamilyen művészeti ágat már-már megszállottan végző "művészi hajlamú" fiúk/férfiak.
16/L
Hát én meg néha megállok vizsgálodni egy-egy sziklaképződmény, növény, épületek mellett, szal szerintem ez nem zárja ki egymást. Jó az ha figyelsz a környezetedre ami mindig körülvesz, tehát nincs baj veled és pl még simába elis lehet dumálni vele.
22/F
Teljesen ugyanez vagyok, mint a kérdező, csak én hasonlóképpen mindig a megfelelő fotótémát szúrom ki, mert én meg imádok fotózni:) A felhős dolog itt is megvan:D
15/L
Én táncolok és hangszeren is játszom,szóval bennem is van művészi hajlam valamennyi.
Nekem például tetszene egy ilyen lány.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!