Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudnám rávenni, hogy...

Hogyan tudnám rávenni, hogy elhívjon randira?

Figyelt kérdés

Lányként nem érzem magaménak a kezdeményezés jogát, szóval randira se fogom hívni! :D

Egy kasszás srácról van szó. Az egész elég nehezen indult be, mert ritkán jártam oda, és lehet hogy elég zárkózott is voltam. Kb. 1 hónapba telt mire elkezdett beszélgetéseket kezdeményezni. Az elején még nehezen, de már napi szinten annyit beszélgetünk amennyit csak tudunk 1 vásárlás folyamán. Igazából már elég sokszor előfordult, hogy úgy küldtek tovább, mert szerettek volna fizetni. :D

Már érintettük a témát, hogy van-e barátom.. Mindig megkérdezi hova megyek, ha csinosabb ruha van rajtam.. Szóval tudom, hogy nem értelmezem félre a közeledését.

De egyszerűen nem tudom milyen jelet küldjek felé, hogy végre elhívjon randizni, mert félek ha most nem lépünk az egész túl sokáig húzódott és a végén még letesz rólam..

2013. aug. 15. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
52%

Ha jól tudom egyenjogúság van.

....ja nem !

Csak ha a nőknek kényelmes.

2013. aug. 15. 16:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Megvan!

Amikor fizetsz csúsztass oda egy cetlit rajta a számoddal ;) 17f

2013. aug. 15. 16:46
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem is az egyenjogúság jutott az eszembe.
2013. aug. 15. 16:55
 4/6 A kérdező kommentje:

1. Gratulálok! ;)

2. Aranyos vagy, de mindig ott ragadok nála fizetés után és ez egy olyan húzás lenne amivel én irányítanék.

De nem szeretnék irányítani, tisztelem annyira, hogy ő tegyen meg minden lépést, így ő a férfi!

2013. aug. 15. 16:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez olyan jó duma. " így ő a férfi ".

Az a helyzet, hogy ugyanolyan beszari vagy mint ő, csak ez kényelmesebb ideológia.

2013. aug. 15. 17:03
 6/6 A kérdező kommentje:

73 %-os válaszoló:

Légyszíves szakadj le a kérdésről, ha nem tudsz számomra megfelelő választ adni.

Megértettem! Szerinted én kezdeményezzek. Köszönöm szépen, ennyi is elég lett volna. A további megjegyzéseket nyugodtan leírhatod egy levél formájában, akár hosszabb terjedelemben is! De itt jelenleg nem 1 ember 87 kommentjére vagyok kíváncsi!

2013. aug. 15. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!