Hogyan tudnám rávenni, hogy elhívjon randira?
Lányként nem érzem magaménak a kezdeményezés jogát, szóval randira se fogom hívni! :D
Egy kasszás srácról van szó. Az egész elég nehezen indult be, mert ritkán jártam oda, és lehet hogy elég zárkózott is voltam. Kb. 1 hónapba telt mire elkezdett beszélgetéseket kezdeményezni. Az elején még nehezen, de már napi szinten annyit beszélgetünk amennyit csak tudunk 1 vásárlás folyamán. Igazából már elég sokszor előfordult, hogy úgy küldtek tovább, mert szerettek volna fizetni. :D
Már érintettük a témát, hogy van-e barátom.. Mindig megkérdezi hova megyek, ha csinosabb ruha van rajtam.. Szóval tudom, hogy nem értelmezem félre a közeledését.
De egyszerűen nem tudom milyen jelet küldjek felé, hogy végre elhívjon randizni, mert félek ha most nem lépünk az egész túl sokáig húzódott és a végén még letesz rólam..
Ha jól tudom egyenjogúság van.
....ja nem !
Csak ha a nőknek kényelmes.
Megvan!
Amikor fizetsz csúsztass oda egy cetlit rajta a számoddal ;) 17f
1. Gratulálok! ;)
2. Aranyos vagy, de mindig ott ragadok nála fizetés után és ez egy olyan húzás lenne amivel én irányítanék.
De nem szeretnék irányítani, tisztelem annyira, hogy ő tegyen meg minden lépést, így ő a férfi!
Ez olyan jó duma. " így ő a férfi ".
Az a helyzet, hogy ugyanolyan beszari vagy mint ő, csak ez kényelmesebb ideológia.
73 %-os válaszoló:
Légyszíves szakadj le a kérdésről, ha nem tudsz számomra megfelelő választ adni.
Megértettem! Szerinted én kezdeményezzek. Köszönöm szépen, ennyi is elég lett volna. A további megjegyzéseket nyugodtan leírhatod egy levél formájában, akár hosszabb terjedelemben is! De itt jelenleg nem 1 ember 87 kommentjére vagyok kíváncsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!