Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú és szeretnék már randizni vele. Nincs túl sok önbizalma szerintem ezért nem hív el. Hogyan tudnám rávenni hogy mégis elhívjon?
Figyelt kérdés
ő 16 én 15 és szerintem nem egy lánynak kell elhívni egy fiút..2010. jan. 31. 15:01
1/6 anonim válasza:
Utalgass neki.=)
Beszélgess vele az ilyen randis/párkapcsolatis dolgokrol.=)
2/6 anonim válasza:
Ez függ attól, hogy mióta ismered, mennyire vagytok jóban. Ha ezeket leírod, megpróbálhatok valami okosat mondani..
3/6 anonim válasza:
lehet,hogy ő nem is akar?hameg nem megy,keres idősebb fiút:)
4/6 kolosszus22 válasza:
Hívd el te aztán kész, nem utalgatni, meg sírni kell, hanem cselekedni ha annyira akarod.
5/6 anonim válasza:
csak kíváncsiságból megmondanád a város vagy falu nevét ahol laksz?:) kitudja..... :D 16/F
6/6 A kérdező kommentje:
körülbelül 7 hónapja ismerem és nagyon jól elvagyunk.. régen nagyon sokat beszéltünk de mivel romlott a tanulmányi eredménye ezért eltiltották nettől.. smsben eléggé félreérthető és arcpirító dolgokat szokott mondani.. körülbelül 25 km-re lakik tőlem ha valakit érdekel.. és olyat ne írjatok hogy hívjam el mert nem fogom.. utalgatni azt fogok.. csak jöjjön fel msnre.. társat meg nem itt keresek.. : D és tudom hogy érez mert a nagyszájú hugicája informált.. : )
2010. jan. 31. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!