Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tudja a srác hogy tetszik...

Tudja a srác hogy tetszik nekem. Innentől kezdve mit kell tennem hogy elhívjon randira?

Figyelt kérdés
Állítólag én is tetszem neki, de mégsem hív. Akkor most mi van? Mit tegyek hogy lépjen?
2013. júl. 26. 08:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy egyáltalán tudja???
2013. júl. 26. 08:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Hívd el te? Lehet nem meri megkérdezni,mert nem biztos benne,hogy jó nálad. Lépjél te elsőnek,később felhozhatod neki amikor veszekedtek,hogy még lépni sem mert anno:))
2013. júl. 26. 08:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Keresd meg valami közösségi oldalon, ott lépj vele kapcsolatba, ha ebből se fogja látni, hogy érdekled őt, akkor nem érdemes vele foglalkozni szerintem. Az lehetséges, hogy félénk, és nem mer lépni.
2013. júl. 26. 08:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja, hívd el Te. Hát ha.. :)
2013. júl. 26. 09:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Jah. Nem biztos, hogy tisztában van vele. A csajok adnak jeleket, csak sokszor annyira kódolva van, hogy a célszemély nem veszi észre.

Amúgy lehet azért nem, mert más időpontban jártok munkába. Mert lehet, hogy állandóan körbelengenek vagy 10-en mert olyan jó csaj vagy (nem akar kellemetlen helyzetbe hozni). Vagy van korkülönbség, pl te idősebb vagy valamivel.

Szinte biztos, hogy igent mondana ha elhívnád, csak fentebb ismertetett okok miatt neked kell kezdeményezned. Nem gondolom, hogy félénkségből, csak valszeg nem tudja, hogy te akarnád e a dolgot.

2013. júl. 26. 10:53
 6/6 anonim ***** válasza:
vagy mindaz amit írtam egyszerre.
2013. júl. 26. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!