Gáz ha miatta csinálok skype-t, és ezt ő is tudja?
Nemrég megismertem egy srácot,bejön nekem nagyon,és úgy érzem,én is neki. Facebookon beszélgetünk azóta. ELhívott talizni,de nem értem rá sajnos. És múltkor írtam neki,hogy jó lenne már beszélgetni,erre írta,h skype-junk. De nekem nincs skype-m és mondtam is neki. Úgyhogy abban maradt... De én szeretném látni,úgyh csinálni akarok fiókot. :D Na de nem gáz,h legközelebb megemlítem neki,h most már van skype-m? :D Mert egyértelmű lesz,h miatta csináltam... és ő meg lehet hogy több csajt is szédít. A másik gond,h nincsen mikrofonom,és ugye azért akart skypeolni,mert ott tudunk beszélni...de így csak látni fogjuk egymást. Ez így nem gáz? :D És hogy hozzam fel neki legközelebbi beszélgetésünknél,h már skype-olhatnánk,mert csináltam fiókot?
17/L
A webkamerák többségében van mikrofon, egy régi vacakban is akár, a laptopokban is van mikrofon.
Egyébként szerintem nem lenne gáz, végül is csak azért teszel, hogy tudjatok beszélni. Az meg, bárhogy is vesszük, nem gáz. :)) 19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!