Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gáz ha miatta csinálok skype-t...

Gáz ha miatta csinálok skype-t, és ezt ő is tudja?

Figyelt kérdés

Nemrég megismertem egy srácot,bejön nekem nagyon,és úgy érzem,én is neki. Facebookon beszélgetünk azóta. ELhívott talizni,de nem értem rá sajnos. És múltkor írtam neki,hogy jó lenne már beszélgetni,erre írta,h skype-junk. De nekem nincs skype-m és mondtam is neki. Úgyhogy abban maradt... De én szeretném látni,úgyh csinálni akarok fiókot. :D Na de nem gáz,h legközelebb megemlítem neki,h most már van skype-m? :D Mert egyértelmű lesz,h miatta csináltam... és ő meg lehet hogy több csajt is szédít. A másik gond,h nincsen mikrofonom,és ugye azért akart skypeolni,mert ott tudunk beszélni...de így csak látni fogjuk egymást. Ez így nem gáz? :D És hogy hozzam fel neki legközelebbi beszélgetésünknél,h már skype-olhatnánk,mert csináltam fiókot?

17/L

2013. aug. 15. 01:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Neked túl alacsony a véralkohol szinted. Vegyél egy mikrofont. És egy vodkát.
2013. aug. 15. 01:28
 2/8 Mr. Asus ***** válasza:
mondhatnád csak simán azt hogy csináltál skype-ot,nem kell ebből nagy ügyet csinálni
2013. aug. 15. 01:28
 3/8 anonim válasza:
telefonrol is tudtok skypolni, ott van miki és ha van előlapi kamod akkor láthat is majd, és nem gáz mert ez egy jó program...
2013. aug. 15. 01:29
 4/8 anonim ***** válasza:

A webkamerák többségében van mikrofon, egy régi vacakban is akár, a laptopokban is van mikrofon.

Egyébként szerintem nem lenne gáz, végül is csak azért teszel, hogy tudjatok beszélni. Az meg, bárhogy is vesszük, nem gáz. :)) 19/f

2013. aug. 15. 01:30
 5/8 Sir Sarcasm ***** válasza:
szarni rá, nem gáz
2013. aug. 15. 01:31
 6/8 ájszíjú ***** válasza:
ha már csinálsz akkor vegyèl fel engem ès meg is van az indok: egy másik srác miatt csináltam skypeot,de ha szeretnèl most már beszèlgethetünk ott ès ennyi :D
2013. aug. 15. 01:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Milyen messze laktok egymástól?
2013. aug. 15. 01:37
 8/8 anonim válasza:
de akkor még kell több partner ne csak ő legyen ismerőseid is próbáld felvenni mert rányom az infora és csak azt írja hogy 1 ismerősöd van xD kicsit tréé! :D
2013. aug. 15. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!