Mit csinálok rosszul? Fiúkkal való ismerkedéssel kapcsolatos.
Ha mondjuk interneten, vagy élőben megismerkedek pár pasival és utána a facebook-on beszélgetünk, megakad a beszélgetés. Percek múlva írnak csak vissza. Nem szeretem, ha várnom kell valakinek a válaszára és mielőtt valaki megkérdezi miért nem találkozom velük, azért, mert már találkoztam velük élőben többször is, csak valahogy megakadnak ezek az ismerkedések. :S Nem tudom, mit csináljak. Hogyan kelthetném fel jobban az érdeklődésüket?
22/L
ne foglalkozz ezzel... én se tudok rögtön mindenkink visszaírni :D de ez semmit sem jelent
találkozz velük élőben, ez a megoldás! :D
Hát sajnos ezzel én is így vagyok. A gond az, hogy mai fiatalok a számítógép előtt "gépeznek", nem beszélgetnek. Vagyis te csak egy apró kis rész vagy azon közül, amiket ő éppen csinál. Fb-ozik, játszik esetleg, a haverjaival beszélget, fél szemmel focit néz stb.
Számomra a beszélgetés azt jelenti, hogy olyankor a másikra figyelek, csak vele beszélek. Ahogy ír, azonnal válaszolok.
Ugye...Én (24-f) is hasonlóképp vagyok,csak annyiban,hogy irritál,ha valaki 50 emberrel beszél,és vagy negyed óra,amire sorra kerülök.
Amúgy velem még soha nem fordult elő,hogy ki fogytam volna a témából.Akár haveri,akár ismerkedés beszélgetésben.
Egy olyan ember,akit nem ismersz teljesen,azzal kb mindenről lehet...Hiszen még nem is ismered.Utána meg már azért,mert a mélyebb rétegek érdekelnek.Egy embert ahogy én tudom,kb 2-3-4 év kisimerni,ha naponta beszéltek.
Nekem összesen 2 nőt sikerült kiismernem.Az egyik viszonzatlanul egy ideig szeretett,a másik meg az elejétől viszonzottan.De ez egy másik történet...
Pontosan ugyan ez a problémám nekem is, csak nekem eggyáltalán nem is válaszolnak. Én inkább a személyes találkozások hívevagyok, abban az esetben ha facen vagy skypon jót tudunk beszélgetni. Ebben az esetben élőben is megy. Én mindig magamat adom, akár élőben akár virtuálisan.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!