:D Valaki egy laza duma vagy valami?
Figyelt kérdés
nem érdekes hogy meleg vagy akármijen ameddig nem bunko adig énse vagyok az :D2013. aug. 15. 00:12
12/21 anonim válasza:
Hát ez nem lett valami sikeres. :D
13/21 anonim válasza:
nem vagyok nagyon bunkó:D és félig meleg, ha gondolod írj. 16l
15/21 anonim válasza:
laza pipa valaki? ha van bevállalós csaj aki szeret pippantani akkor várom, jól fog járni :))
16/21 anonim válasza:
Helyesírásból is jeles vagy, az a lényeg.
17/21 A kérdező kommentje:
egy okos bagoly meg mitomén mijen szirén meg egyébb szarok rá ... a nevem direkt ez !!!! direkt ilyen .... szarok rá amugy mijen bunko vagy vagy akrmi vagy engem nem érdekel és az sem hogy ki mijen akármijen lehet .... amugy ,meg én kocka bagoly vagyok XD
2013. aug. 15. 00:25
18/21 anonim válasza:
legalább következetesen írj mindenhova j-t annak értelme is volna
20/21 A kérdező kommentje:
de most engem nem a helyes írás izgat .... es die gute faule stinkende Hure in einen Gott in ihn es...,.
2013. aug. 15. 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!