Van kedve valakinek egy laza kiránduláshoz a hétvégén?
Figyelt kérdés
Budapesten lakom. 26/f2013. aug. 3. 13:11
1/19 anonim válasza:
Kinek van kedve ilyen időben kirándulni? Legyél férfi, ha dugni akarsz azt írd, ne akard megmagyarázni, hogy 50 fokban akarsz sétálgatni..
2/19 anonim válasza:
Ezt sose tudtam megérteni.
Én inkább olyan lányt keresnék,aki berak egy filmet és rendel egy pizzát,nem pedig kimenne a 40 fokba.
3/19 A kérdező kommentje:
Nem erről szól, viszont senki nem ér rá most. Erdőben hűvösebb van sokkal, jobb, mint a városban vagy otthon izzadni. Én szeretek kirándulni.
2013. aug. 3. 13:18
4/19 A kérdező kommentje:
Nekem inkább olyan lány jön be, aki szintén szereti a természetet és szívesen ki is mozdul. Az időjárás szerintem csak kifogás...
2013. aug. 3. 13:19
5/19 anonim válasza:
Én nagyon szeretek sétálni 40 fokban is. :) Tavaly nyáron is majdnem minden nap sétáltam vagy 10-15 km-t.
6/19 anonim válasza:
Ja... fiú vagy?
Akkor bocsi, elnéztem... mert 26/l-t láttam valamiért először.
7/19 A kérdező kommentje:
Igen, fiú vagyok.
2013. aug. 3. 13:23
8/19 anonim válasza:
Én szeretek sétálni, mindig, mindenkor, bármennyit.
De idegennel azért az ember nem indul el csak úgy. :s
9/19 A kérdező kommentje:
Igazad van. Idegennel sokan nem szívesen mennek sehova, ezért is nehéz így ismerkedni...
Viszont, ha valakinek mégis kedve van hozzá, én szívesen mennék. :)
2013. aug. 3. 13:26
10/19 anonim válasza:
Túl messze lakom sajnos, pedig szeretek kirándulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!