15 évesen a lányok nem tudják még mi az a szerelem, szeretet?
Figyelt kérdés
Szeretek egy lányt,15 éves és nem tudja el hinni hogy szeretem,neki ez hihetetlen.2013. aug. 15. 00:06
11/14 anonim 

válasza:

Lehet nincs/kicsi az önbizalma és szãmàra hihetetlennek tûnik ,hogy egy olyan lànyt ,mint õ bàrki vagy az a személy szeresse. Vagy pedig ùgy gondolja ,hogy a sràc csak szórakozik vele vagy egyéb hàtsó szàndéka van és ezért nem hiszi el hogy szereti.
12/14 anonim 

válasza:

A mai nők/lányok már kiskoruktól nagy nyomás alatt vannak. Mindenhonnan, a környezettől, a médiából azt sugározzák, hogy így vagy úgy kell kinézned és ha netán van 10 g felesleged vagy egy pattanásod egy nagy kalap sz*-nak érezheted magad. Nem kell csodálkozni ha ennyi agymosás után egy 15 éves nem hiszi el hogy szép vagy szerethető.
13/14 anonim 

válasza:

Ember, én 25 évesen nem tudom, mi a szerelem.
14/14 anonim válasza:
ez ember függő, én érett voltam rá és a mai napig együtt vagyok a barátommal 17 évesen és eléggé úgy tűnik, hogy ez örökké fog tartani if you know what i mean. Ha egy ribáncos fajta felejtsd el, ha félénk csak tarts ki mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!