Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Esztergom közelébe hol lehet...

Esztergom közelébe hol lehet a legjobban ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nem kocsmákra, discora meg ilyenekre gondolok. Nem vagyok valami nagy ismerkedős típus, kicsit visszahúzódóbb vagyok. 18/F

2013. aug. 14. 22:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Sehol ez egy kihalt vidék. Tudom.
2013. aug. 14. 22:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Közelében* és Zaki Zug nevezetű kocsma (hiába kocsma, itt elég sokan vannak), Wilkinson Pub, valamivel drágább, de annál igényesebb hely, vagy Dejavou nevezetű terasz, ez tényleg drága, de ez is igényes.
2013. aug. 14. 22:43
 3/6 A kérdező kommentje:
A Zakit utálom:D a hely maga jó, csak akármikor voltam ott mindig volt valami balhé, meg kötekedés
2013. aug. 14. 22:51
 4/6 anonim válasza:
hát igen, mert vannak az ilyen mokri levi, meg ezek akik nigernek hiszik magukat és kötekednek minden jöttmentbe......
2013. aug. 27. 00:08
 5/6 A kérdező kommentje:
az a banda már minket is betalált..
2013. aug. 27. 16:09
 6/6 anonim ***** válasza:
dunabogdányi vagyok, de hát...szerintem sehol. teli van c. tipusú állapolgárokkal, írtó rossz környék.
2013. szept. 18. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!