Esztergom közelébe hol lehet a legjobban ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nem kocsmákra, discora meg ilyenekre gondolok. Nem vagyok valami nagy ismerkedős típus, kicsit visszahúzódóbb vagyok. 18/F2013. aug. 14. 22:26
1/6 anonim válasza:
Sehol ez egy kihalt vidék. Tudom.
2/6 anonim válasza:
Közelében* és Zaki Zug nevezetű kocsma (hiába kocsma, itt elég sokan vannak), Wilkinson Pub, valamivel drágább, de annál igényesebb hely, vagy Dejavou nevezetű terasz, ez tényleg drága, de ez is igényes.
3/6 A kérdező kommentje:
A Zakit utálom:D a hely maga jó, csak akármikor voltam ott mindig volt valami balhé, meg kötekedés
2013. aug. 14. 22:51
4/6 anonim válasza:
hát igen, mert vannak az ilyen mokri levi, meg ezek akik nigernek hiszik magukat és kötekednek minden jöttmentbe......
5/6 A kérdező kommentje:
az a banda már minket is betalált..
2013. aug. 27. 16:09
6/6 anonim válasza:
dunabogdányi vagyok, de hát...szerintem sehol. teli van c. tipusú állapolgárokkal, írtó rossz környék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!