Lányok az baj ha én ilyen tetkót akarok? Vagy inkább ne?
2013. aug. 14. 21:56
21/30 anonim válasza:
szeretem tetkókat de ez ronda tucat tetkó különben is neke kell hogy tetszen mert nem mi rajtunk lesz
22/30 anonim válasza:
Én nem értek egyet válaszolókkal. Ez egy tetkó, a tulajdonosának kell tudni miért csinálta, milyen jelentéssel. Lehet hogy a képen látható férfinak sokat jelent. Miért lenne igénytelen? Attól hogy sok hasonló van meglehet a maga egyénisége. Nekem tetszik, de egy tetkó akkor igazán jó, ha mesél valamit.
23/30 anonim válasza:
cigany bunozoknek van ilyen.
19 L
24/30 anonim válasza:
Hát, ha egy Maoi harcost akarsz imitálni akkor csak rajta.Bár sztem nem igazán illik a mi kultúrkörünkbe.
25/30 hunbula válasza:
Ha ilyen tested is van hozzá, akkor édesem, bármit varrathatsz. :) Egyébként pedig szvsz nem néz ki rosszul, de ez is olyan mint egy különlegesebb ruha, tudnod kell hordani. Van, akin jól néz ki, ha azt gondolod, te vagy az, ne tántorítson el mások véleménye, te bőrödön lesz. 21/l
26/30 anonim válasza:
Van egy alternatívám neked. Kérdezd meg, hogy meg tudja e csinálni ideiglenesben is és ha igen akkor kemény pénzért persze, de megnézheted hogyan állna.
27/30 SzilKa válasza:
26-os, nem létezik ideiglenes tetoválás.
Kérdező, még van 3 éved, hogy eldöntsd, de azalatt simán fog még változni az ízlésed, többször is.
egy tetováló
28/30 anonim válasza:
Én úgy tudtam, lehet ilyen ideiglenes izét felrakni, ami lekopik pár hét után. Nyilván az nem tetoválás, csak gondoltam hátha lehet valami ilyesmit is csináltatni.
30/30 anonim válasza:
15 évesen, jó ég! Nem éri meg, hidd el. Inkább megszólnának érte, minthogy menőnek gondolnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!