Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Létezik még olyan 12-14 éves...

Létezik még olyan 12-14 éves tini csaj, a ki nem a szüleitől kéri ki az engedélyt egy fiúval való talihoz?

Figyelt kérdés

Kicsit sok ez már nekem, mi az, hogy még a szülő mondja meg a külsőm alapján, hogy találkozhat-e velem a lánya. o.O

Ez olyan felszínes dolog már szerintem. :/

Jobb szeretem a huncut, perverz, nem az ősök szabályai szerint élő lányokat. Nehogy már egy csók is engedélyhez legyen kötve, te jó ég! -.-

Ha van itt jó fej csaj, aki kötetlen ismerkedésbe, taliba benne lenne írjon priviben!;)

2013. aug. 14. 21:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Bújj el létszi
2013. aug. 14. 22:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Annyit nem mersz hogy a szülei elé állj? Elég nyámnyila lehetsz.
2013. aug. 14. 23:57
 13/13 anonim válasza:

nem csodálom, hogy már lassan pórázra kötik a 12-14éveseket, mert akit nem nevelnek szabályokkal azoknak ilyan magatartásból lesz 9hónap múlva a 'baleset'

nem értem miért gond, ha a szülők tudni akarják kivel-hova (szerintem NAGYON HELYES! nehogy véletlenül a rendőrök hozzák haza egy kevésbé jó társaságból)és ha olyan csajt akarsz, akinél már nem szól bele a szülő, akkor próbálkozz a 18éveseknél.. addig viszont a szülő felelősséggel tartozik a gyerekért, mert kiskorú és egy ismerkedés azért eléggé minimális követelés! de ha azt akarod, hogy ne a külsőd alapján ítéljenek meg, akkor talán légy visszafogottabb, tegyél érte és beszélgess is a szülőkkel

2013. aug. 15. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!