Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Létezik még olyan 12-14 éves...

Létezik még olyan 12-14 éves tini csaj, a ki nem a szüleitől kéri ki az engedélyt egy fiúval való talihoz?

Figyelt kérdés

Kicsit sok ez már nekem, mi az, hogy még a szülő mondja meg a külsőm alapján, hogy találkozhat-e velem a lánya. o.O

Ez olyan felszínes dolog már szerintem. :/

Jobb szeretem a huncut, perverz, nem az ősök szabályai szerint élő lányokat. Nehogy már egy csók is engedélyhez legyen kötve, te jó ég! -.-

Ha van itt jó fej csaj, aki kötetlen ismerkedésbe, taliba benne lenne írjon priviben!;)

2013. aug. 14. 21:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
páwa gyökérnek tűnsz, remélem is, hogy nem cs*szegeted a 12-14 éveseket. KAPJ ÉSZHEZ, GYÖKÉR!!!!
2013. aug. 14. 21:44
 2/13 anonim ***** válasza:
14 évesen legyen perverz és akkor jó ''nő''. Gondolkozz el kicsit.
2013. aug. 14. 21:44
 3/13 anonim ***** válasza:
48%
Pedofil! :O
2013. aug. 14. 21:45
 4/13 anonim ***** válasza:
Kicsim apa üzeni hogy ideje már fogat mosni, és lefeküdni! Reggel gabonapelyhet kapsz... na csicsikáljál szépen
2013. aug. 14. 21:46
 5/13 anonim ***** válasza:
Márpedig ha a segged a földhöz vered is, egy 12 éves kislány esetében jogos a szülök ilyen reakciója.
2013. aug. 14. 21:46
 6/13 anonim ***** válasza:

Még ha egy 20 évesnek mondaná meg az anyja vagy az apja, akkor megérteném a kiakadásod...

De 12-14 évesen? Már ne is haragudj, de akkor még MINDENBEN a szülő engedélyére szorul, fiú és lány is, egyaránt! (kivéve persze a magadfajták, akik szülő nélkül nőnek fel, és azt hiszik, nincs is rájuk szüksége. Közben pedig de.)

2013. aug. 14. 21:47
 7/13 anonim ***** válasza:

14 éves lányként mondom..édesem,te egy gyökér vagy:)))))))))))

nem tudom, hogy te hány éves vagy, de 12 évesen ne akarj már huncut-perverz lányokat akiket elengednek házibuliba ismeretlen fiúval azért, hogy a pali megujjazza vagy megb.ssza ..mivel kiderült, hogy mire hajtasz

amúgy tuti csúnya vagy ha a lány szülei eltiltották a lányukat tőled..tudod csak a r.bancok buknak a páwa fiúcskákra, de azoktól szeretetet egy csipetnyit sem kapsz ;)

2013. aug. 14. 21:51
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy most igya halálra magát, csak egy tali, nem kell minden semmiségről beszámolni az ősöknek, nappali tali sok ember előtt, semmi rosszat nem tudnék csinálni a lánnyal. Minek kell ennyire túlproblémázni a dolgokat?!-.-
2013. aug. 14. 22:02
 9/13 anonim ***** válasza:

Hát... Ez minden családnál máshogy van... Nálunk például annyi, hogy ha valakivel talizni akarok, akkor a következő párbeszéd folyik le köztem és édesanyám között:

-Anyu, elmehetek?

-Kivel?

*mutatok képet az illetőről és mesélek róla pár dolgot*

-Menj, csak vigyázz magadra!

Általában ez... Ha meg nem szimpatikus neki az illető, akkor próbál lebeszélni a taliról, de általában nem gyárt előítéleteket kép alapján.

Én bárhova megyek, azért megkérdezem a szüleimet, hogy mehetek-e... Nem azért, mert nem tudok egyedül dönteni, hanem mert ők érett, komoly felnőttek, tapasztaltak és tudják, mi a helyes és mi nem, én pedig ezt még nagyon nem tudom megítélni, mivel gyerek vagyok.

Az, hogy kivel csókolózok, kivel randizok, az az én dolgom. Persze van beleszólásuk, de nem szokták megmondani, hogy mit csináljak, mert bíznak bennem, mert értelmes lány vagyok. (egóból van bőveeen xDDD)

Szóval ha olyan lányt keresel, aki nem kommunikál a szüleivel és nem függ a szüleitől, akkor.. hááát... sok sikert!!! Nem lesz ilyen ÉRTELMES lány...

Én nem az "ősök szabályai" szerint élek, de alkalmazkodok hozzájuk és igenis kikérem a véleményüket a dolgaimról, mert tisztelem őket és kíváncsi vagyok a véleményükre. Az édesanyám pedig számomra a legjobb barátnőm is. Mármint vannak barátnőim, nem azért, de a legtöbb dolgot anyuval beszélem meg és az ő tanácsát fogadom meg. :)

Szerintem ez a legnormálisabb, hogy a gyerek és a szülő között egy minimális függés van. A szülők féltik a kislányukat/kisfiukat és EZÉRT mondanak olyat is, hogy ne találkozz ezzel az emberrel... Ők már valamivel többet tudnak és ezzel nekünk szeretnének segíteni. Ha pedig az összes eddigi szülő elítélt téged a külsőd miatt, nem gondolod, hogy neked kellene valamin változtatni??

Mindegy, mondjuk lehet, hogy ezt csak én gondolom így, én minden esetre hallgatnék a szüleimre.

Sok sikert azért! :)

2013. aug. 14. 22:03
 10/13 anonim ***** válasza:
Ásd el magad!
2013. aug. 14. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!