Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Merjek belevágni Ti "kockáztat...

Merjek belevágni Ti "kockáztatnátok"?

Figyelt kérdés
Van egy srác.
2013. aug. 14. 15:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
És?
2013. aug. 14. 15:28
 2/11 anonim ***** válasza:

Én egy sráccal sosem kockáztatnék...

F34

2013. aug. 14. 15:29
 3/11 A kérdező kommentje:
Bocsi a kérdés további fele lemaradt xD. Na szóval ez a 3. hónap hogy ismerem. Aranyos rendes (én 20/L ő 25/F.) csak vhogy túl romantikus. Sose voltam az a fajta h jajj romantika ezerrel nem azt mondom h ha együtt vagyunk és meglep valamivel vagy én őt valamivel az nem jó,de ő túlzásba viszi... tegnap is kérdezte h hanyadikon lakom mondtam neki 10 percre rá jött az üzenet h nézzek ki vár rám ott valami. nekem ez furcsa,de mindenki azt mondja h helyes aranyos nem baj h ennyire romantikus vágjak bele... de nekem az ilyen fiúk hogy is mondjam "új dolgok"... remélem azért valamennyire érthetően írtam le. Titeket zavarna? Vagy mondjam el tudom az őszinteség fontos...de nem akarom megbántani :S bár így lehet h jobban bántom... :S
2013. aug. 14. 15:30
 4/11 anonim ***** válasza:
valami kis történetet írhatnál mert így csak trollok fognak válaszolni :D
2013. aug. 14. 15:30
 5/11 anonim ***** válasza:
jovan gyorsabb voltál *-*
2013. aug. 14. 15:31
 6/11 A kérdező kommentje:
És ugye bár még csak ismerkedés szinten vagyunk. Nem tudom nekem vhogy jobb egy ismerkedésnek az h beülünk vhová inni egy kolát vagy megenni egy sütit vagy mittom én de nem így h ajtóm előtt rózsa meg egy levél h mit érez mit gondol...
2013. aug. 14. 15:31
 7/11 anonim ***** válasza:
Jó dolog ha egy pasi valóban romantikus, de sajnos az esetek nagy többségében kiderül, hogy a becsalicsapda része az előadása.
2013. aug. 14. 15:33
 8/11 A kérdező kommentje:
Meg hogy még együtt se vagyunk és már iszonyat féltékeny eldumálgattam egy közös haverunkkal úgy h ő is ott volt jól elvoltam a haversráccal és már neki állt durrogni h mit akar tőlem meg ezek... ez nem normális... ezzel csak elriaszt :S
2013. aug. 14. 15:35
 9/11 anonim ***** válasza:
8 Légy óvatos
2013. aug. 14. 15:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Miért nem akarod kimondani, hogy nem illetek össze? Te nem vagy romantikus ő igen stb.
2013. aug. 14. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!