Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek érdemes ilyen...

Szerintetek érdemes ilyen akcióba belevágni?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy ahová edzeni járok, ott hébe-hóba találkoztam egy nagyon szimpatikus sráccal. Igazából soha nem is beszélgettünk, csak ilyen udvariassági formulái voltak felém, amik nagyon jól estek. (Azt nem tudtam megfigyelni, hogy ő mindenkivel ilyen-e, viszont én nem tapasztaltam ilyen szintű udvariasságot ott senkitől.) Pont utolsó ilyen együtt edzésünk alkalmával éreztem azt, hogy jó lenne őt jobban megismerni.. "na majd legközelebb szóba elegyedek vele". Azóta nem találkoztunk.

Viszont közösségi oldalon megtaláltam őt. Szerintetek érdemes ilyen módon kapcsolatba lépni vele, vagy nagyon gáz hisz semmi nem volt köztünk?

2013. máj. 31. 15:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem nagy dolog szerintem. Csak légy vele mindig őszinte és akkor nem lesz baj.
2013. máj. 31. 15:29
 2/6 anonim ***** válasza:
igen
2013. máj. 31. 15:30
 3/6 A kérdező kommentje:
De egyáltalán mit írjak neki? Látásból ismer, azt annyi. Lehet, hogy tök közömbös vagyok a számára.
2013. máj. 31. 15:30
 4/6 Antihater ***** válasza:
Hidd el, onnantól nem leszel neki közömbös, ha írsz neki :) legalábbis ha szingli és hetero.
2013. máj. 31. 15:33
 5/6 anonim ***** válasza:
kérdezz töle az edzésről. hogy edz stb. mert te is úgy csinálnád, kérj tőle tanácsot.
2013. máj. 31. 15:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Milyen akció van és hol?
2013. máj. 31. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!