Arab fiúk! Ismerkednétek fiatal magyar lánnyal?
Figyelt kérdés
Mármint olyan fiúk, akik 25 alatt vannak, és Magyarországon laknak.2013. aug. 13. 21:55
21/23 anonim válasza:
Nincs tapasztalatom, de akiknek van, azok mind azt írják itt és máshol (legalábbis a többségük), hogy a "nem olyan bunkó" arab pasik, ha a szóvirágok után megkapták a csajt, jön a verés, meg a feketeleves...ja és nagy eséllyel van már kint felesége, te meg csak szórakozni kellessz neki.
22/23 anonim válasza:
Jezusom...elborzaszt hogy egyesek semmit sem tudnak az arabokrol, de szentul allitjak, hogy mind terrorista. Tulajdonkeppen az arabokkal, vagy muzulmanokkal van problematok "okosok"? Mert nem minden arab muszlim, es nem minden muszlim arab. Rengeteg arab orszag van, bennuk rengeteg fele vallassal (szunnita, siita, alavita, druz, kereszteny, berber, stb). Birom azokat, akiknek az arab=oszama bin ladennel. En nem okoskodnek a helyetekben, hanem inkabb elbujnek szegyenemben, hogy mennyire tudatlan es rasszista bunko vagyok. Minden orszagban vannak jo es rossz emberek. En tobb mint egy eve elek arabok kozt, epp egy olyan orszagban ahol a vilag osszes orszagabol megfordulnak, es minden arab orszagbol volt szerencsem talalkozni emberekkel. Es sokkal kevesebb bunkoval talalkoztam, mint Magyarorszagon. Es igen, gondolom kitalaltatok, nekem is arab baratom van, es nagyon szeret. Bocs, hogy nem a kerdesre valaszoltam, de nagyon felhaborodtam az okosak valaszain.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!