Arab fiúk! Ismerkednétek fiatal magyar lánnyal?
és honnan lettünk bunkok?
onnan h a sok plázari.banc megszegyenit,megalaz egy rendes sracot,utana persze h ellenszenves vok ....
Tapasztalataim szerint ismerkednének, nagyon is szívesen.
A koli tele van afgánokkal, az majdnem olyan, mint az arab. Valamelyik nap az egyik át is jött áradozni, hogy mennyire belém van szerelmesedve. Aranyos volt, kár, hogy barátom van. Nem, nem kár, még akkor se gondoltam volna bele a dologba.
Furcsa, én egy éve költöztem Magyarországra, és kb 3 hónapomba se telt, máris találtam (kb első próbálkozásra) egy teljesen normális, kedves, nem-bunkó, intelligens, meglepő módon még jól is kinéző pasit. A 3 hónap azért, mert az első 2,5ben volt barátom itthonról. Szóval legyen 2 hét: 2 hét alatt találtam egy olyan pasit, hogy hú. Nem tudom elhinni, hogy a többi lánynak ez nem sikerül, ha akarja... És azt se hiszem el, hogy MINDEGYIK magyar/fehér pasi bunkó és tajparaszt lenne... Emberek, tudtok ti egyáltalán ismerkedni??? Vagy ezt csak a határokon kívül tanítják? O.o
" ismerkedtem egy arab fiúval nagyon
kedves meg aranyos volt, de ő külsőre pont
nem tetszett
talán pont azért, mert nem akkora nagy
bunkók mint néhány magyar pasi.."
Tényleg? Hahahahahaha! Azért járj utána, hogy ott, hogyan kezelik a nõket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!