Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Arab fiúk! Ismerkednétek...

Arab fiúk! Ismerkednétek fiatal magyar lánnyal?

Figyelt kérdés
Mármint olyan fiúk, akik 25 alatt vannak, és Magyarországon laknak.
2013. aug. 13. 21:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

és honnan lettünk bunkok?

onnan h a sok plázari.banc megszegyenit,megalaz egy rendes sracot,utana persze h ellenszenves vok ....

2013. aug. 13. 22:05
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi van veletek lányok, néger, arab, cigó, ázsiai, miért nem jó nektek a fehér csak én nem értem ezeket a mai lányokat? o.O
2013. aug. 13. 22:05
 13/23 A kérdező kommentje:
ezt én is kérdezhetném, mivan veletek magyar fiúk, miért csak a plázar*biket veszitek észre?!
2013. aug. 13. 22:10
 14/23 anonim ***** válasza:

Tapasztalataim szerint ismerkednének, nagyon is szívesen.

A koli tele van afgánokkal, az majdnem olyan, mint az arab. Valamelyik nap az egyik át is jött áradozni, hogy mennyire belém van szerelmesedve. Aranyos volt, kár, hogy barátom van. Nem, nem kár, még akkor se gondoltam volna bele a dologba.

Furcsa, én egy éve költöztem Magyarországra, és kb 3 hónapomba se telt, máris találtam (kb első próbálkozásra) egy teljesen normális, kedves, nem-bunkó, intelligens, meglepő módon még jól is kinéző pasit. A 3 hónap azért, mert az első 2,5ben volt barátom itthonról. Szóval legyen 2 hét: 2 hét alatt találtam egy olyan pasit, hogy hú. Nem tudom elhinni, hogy a többi lánynak ez nem sikerül, ha akarja... És azt se hiszem el, hogy MINDEGYIK magyar/fehér pasi bunkó és tajparaszt lenne... Emberek, tudtok ti egyáltalán ismerkedni??? Vagy ezt csak a határokon kívül tanítják? O.o

2013. aug. 13. 22:16
 15/23 anonim ***** válasza:
Na de a ribi az MAGYAR!
2013. aug. 13. 22:20
 16/23 anonim ***** válasza:
Az arabnak meg szülsz egy gyereket és elviszi Szaúd-Arábiába és soha többet nem láthatod. És még a magyar pasik bunkók. Rád is rád férne már hogy valaki helyretegyen!
2013. aug. 13. 22:42
 17/23 anonim ***** válasza:
Tán' a pé'ze kéne?
2013. aug. 13. 23:09
 18/23 anonim ***** válasza:

" ismerkedtem egy arab fiúval nagyon

kedves meg aranyos volt, de ő külsőre pont

nem tetszett

talán pont azért, mert nem akkora nagy

bunkók mint néhány magyar pasi.."

Tényleg? Hahahahahaha! Azért járj utána, hogy ott, hogyan kezelik a nõket!

2013. aug. 13. 23:12
 19/23 anonim ***** válasza:
Az arabok erőszakkal akarják terjeszteni a vallásukat(dzsihádisták) Európában. A nőkkel pedig rosszul,tiszteletlenül bánnak. Na meg sosem lehet tudni,hogy milyen iszlám terrorszervezetekkel tartják a kapcsolatot neten keresztül.
2013. aug. 13. 23:31
 20/23 anonim ***** válasza:
utolsó,olvass többet az iszlámról
2013. aug. 14. 02:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!