Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek soványnak vagy...

Szerintetek soványnak vagy kövérnek rosszabb lenni? (fiúnak)

Figyelt kérdés
2013. aug. 13. 21:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Bambusznak :D
2013. aug. 13. 21:42
 12/21 anonim ***** válasza:
Digi daginak rosszabb
2013. aug. 13. 21:44
 13/21 anonim ***** válasza:

Én sovány vagyok, és kövérként nem bírnám elviselni magam!!! Így se jó, de még nem vészes :)

am 188cm mellé 67 kiló vagyok, szinte csont és bőr :S

2013. aug. 13. 21:48
 14/21 anonim ***** válasza:
Kövérnek! Most képzeld el, hogy kitör egy zombiinvázió... ha kövér lennél hogy futnál el előlük? A másik meg az, hogy a sovány zörgőcsontú figurák meg asszimilálódni tudnak közöttük, ráadásul még a kövéreken több a zsíros hús a számukra.
2013. aug. 13. 21:49
 15/21 anonim ***** válasza:
#8 Párválasztás szempontjából mindkét félnek nehéz ez nem vitás, viszont ha a visszautasításaimat veszem figyelembe, akkor a lányok inkább emiatt utasítottak el. Ugyan nem mondták ki, mégis éreztem rajtuk... :S ugyanakkor minden másban szeretek vékony lenni, könnyebben mozgok, nem kell figyelnem a vonalaimra stb. Biztos, hogy a genetikámmal függ össze, mert nehezen hízom, ráadásul most egy kicsit kondizok is. :)
2013. aug. 13. 21:50
 16/21 anonim ***** válasza:

Hát, én sovány vagyok, 174cm/50kg, és valószínü ezmiatt nem volt még barátnőm, nem szeretnék kövér sem lenni, de legalább egy 10 kiló jöhetne, a bordáim azért rendesen kivehetők, meg a csípőcsontom is (ha az a csípőcsont ami a deréknál van 2 oldalt).

Pedig én szeretnék hízni, mamám állandóan tö mint a kacsát, de semmi...

Anyám volt ilyen nádszál, valószínü a gének.

17/F

2013. aug. 13. 21:59
 17/21 A kérdező kommentje:
azért a belső is számít, szóval nem biztos hogy a súlyotok miatt nem volt eddig barátnőtök!!
2013. aug. 13. 22:02
 18/21 anonim ***** válasza:

188/70

Nem érzem jól magam a bőrömben, ha feljönne rám 10kg legalább, akkor az szinte tökéletes lenne :) Remélem sikerülni is fog 1 év alatt kondi mellett.

2013. aug. 13. 22:08
 19/21 anonim ***** válasza:
Extrém esetben egyiknek sem. Amúgy meg soványnak. De úgy soványnak, hogy annyit ehet az ember, amennyi belefér és nem hízik. :D Ez nagy előny! :) Viszont a kicsit teltebb emberek nekem külsőre jobban tetszenek.
2013. aug. 13. 22:10
 20/21 anonim ***** válasza:
A sovány rosszabb mert fogyni könnyebb mint egy hardgainer-nek hízni ,mert hiába zabál nem szed fel 1 grammot se.
2013. aug. 14. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!