Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy a rosszabb...

Miért van az, hogy a rosszabb pasik is jó pasinak hiszik magukat? (Pl a dagik. )

Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Én qrvára nem hiszem magam annak, pedig még csak dagadt sem vagyok.
2013. júl. 4. 14:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Héhéhé, összetévesztesz minket a lányokkal tesó ;)
2013. júl. 4. 14:35
 3/5 anonim ***** válasza:

és miért van az hogy a baltával faragott fejű ri-bancok lánynak hiszik magukat nem hogy szépnek lánynak! Xd

meg sok dagi lány nagy jó pasit akar.Meg még válogatnak jó pasikból, hogy melyik a jobb mikor szóba se áll velük senki :D na ezt meséld el.

én meg jó pasinak hiszem magam, mert az is vagyok ,cső :D de ez nem beképzeltség csak őszinte vagyok magamhoz :)

2013. júl. 4. 14:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Provokáció.

Általában nem a "dagik" meg a "nyüzügék" hiszik maguat annak, hanem az alábbi főtípusok:

Agyatlan kokszoló gyurmák

Nagydumás C betűs átlagpolgárok (legtöbbjük még az 50 kilót sem éri el, nemhogy "dagi"

Gazdag tripla-tokájú hájfejek (na igen itt jogos a "dagi"-zás, de ők általában annyit keresnek egy hónapban, mint az autóm értéke, szóval nekik "van mire".

Páwák - Akik kb. azt hiszik, hogy a világ így oszlik el 1.Páwák (istenek, királyok, főnagymenők, a világ urai 2.Mindenkis más akik undorítóak, igénytelenek, parasztok

Szúnyog-alkatú biciklisták, crossotorosok - Akik kb. szintén mindenki más felett állónak érzik magukat, csak mert "bicikliznek" vagy "szembe mernek nézni a halállal" (mondják ezt a negyed másodperces egykerekezés után). Biciklisták főleg undorítóak, kinézetük b*zis, állandóan pucsítanak a bicajon, azt hiszik ők a világ megmentői, minden autósban fasisztát látnak...

CAM008 és Prof Shevy jellegű nethuszárok. No comment.

2013. júl. 4. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért ne hihetné, hogy jó pasi? Ki mondja, hogy nem az? Te? Ha elfogadja magát ilyennek, lehet elégedett magával. Ne provokálj.
2013. júl. 5. 03:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!