Miért van az, hogy a rosszabb pasik is jó pasinak hiszik magukat? (Pl a dagik. )
és miért van az hogy a baltával faragott fejű ri-bancok lánynak hiszik magukat nem hogy szépnek lánynak! Xd
meg sok dagi lány nagy jó pasit akar.Meg még válogatnak jó pasikból, hogy melyik a jobb mikor szóba se áll velük senki :D na ezt meséld el.
én meg jó pasinak hiszem magam, mert az is vagyok ,cső :D de ez nem beképzeltség csak őszinte vagyok magamhoz :)
Provokáció.
Általában nem a "dagik" meg a "nyüzügék" hiszik maguat annak, hanem az alábbi főtípusok:
Agyatlan kokszoló gyurmák
Nagydumás C betűs átlagpolgárok (legtöbbjük még az 50 kilót sem éri el, nemhogy "dagi"
Gazdag tripla-tokájú hájfejek (na igen itt jogos a "dagi"-zás, de ők általában annyit keresnek egy hónapban, mint az autóm értéke, szóval nekik "van mire".
Páwák - Akik kb. azt hiszik, hogy a világ így oszlik el 1.Páwák (istenek, királyok, főnagymenők, a világ urai 2.Mindenkis más akik undorítóak, igénytelenek, parasztok
Szúnyog-alkatú biciklisták, crossotorosok - Akik kb. szintén mindenki más felett állónak érzik magukat, csak mert "bicikliznek" vagy "szembe mernek nézni a halállal" (mondják ezt a negyed másodperces egykerekezés után). Biciklisták főleg undorítóak, kinézetük b*zis, állandóan pucsítanak a bicajon, azt hiszik ők a világ megmentői, minden autósban fasisztát látnak...
CAM008 és Prof Shevy jellegű nethuszárok. No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!