Társra lelhet -e egy súlyosan túlsúlyos ember?
Figyelt kérdés
26 éves, jólelkű, értékes ember, csak sajnos nagyon túlsúlyos.2013. aug. 11. 23:31
12/17 anonim válasza:
Pontosan. Ha akarsz irj privátot,vagy járj rendszeresen a Sport,mozág kategóriába és segitek.
13/17 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire túlsúlyos az illető, mit takar a "nagyon"? Természetesen ő is találhat társat, bár biztos többet kell neki tenni érte, mint egy "szuperembernek". De ha tényleg nem eszik sokat, mozog is, mégis nagyon duci, akkor nem ártana elmenni orvoshoz.
14/17 anonim válasza:
Mindenképp menjen el orvoshoz és vizsgáltassa ki magát, mielőtt komolyabb problémái lesznek a túlsúly miatt.
A kérdésre is válaszolva, nekem van egy nagyon jó barátom, aki túlsúlyos és mégis sok barátnője volt már. Én nem úgy tekintek rá, mivel nekem már volt párom, mikor megismerkedtünk az iskolában. Hozzátenném, hogy ő egy nagyon humoros, kedves ember.
Viszont vagy egy kevésbé túlsúlyos lány barátom is, aki viszont nem talál magának párt. Eddig egy barátja volt, de titkolták a kapcsolatukat .. Mondjuk nem hinném, hogy csak a súlya miatt nem talál társat, hanem mert elég mogorva és ellenséges és, aki nem ismeri régóta az nem lát be az álca mögé.
20/L
15/17 anonim válasza:
Persze van akinek ilyenek jönnek be. Engem pl. egy vékony férfi taszít, viszont a húsos/zsíros férfiak bejönnek;)
16/17 anonim válasza:
Én szívesen kérnék tőled egy kis fölösleget , mert én meg az ellenkezője vagyok (hardgainer) nem anoreksziás és így az edzésnél is figyelnem kell h sokat egyek. Viszont ha tömegnövelő edzést csinálnál szép eredményeid lennének szerintem (privátba lehet kérdezni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!