(Meleg téma! ) Hogyan köszöntsem az első találkozásunkkor? :-)
Figyelt kérdés
Az interneten megismerkedtem egy fiúval, és holnap fogunk először találkozni, mind a ketten fiatalok vagyunk (18 évesek) és nem tudom, h amikor meglátom hogyan köszöntsem?! Arra gondolok, h kézfogás, puszi, vagy hogyan?
Kérlek segítsetek benne!:) Az, hogy "Meleg téma!" nem azért írtam ki, h csak melegek írjanak, csak kérlek ne szitkozódjatok! A válaszokat előre is köszönöm!:) 18/f
2013. aug. 11. 21:19
11/17 anonim válasza:
Én is neten ismertem meg a barátomat, és első talin egyszerű kézfogás volt. És amíg nyílvános helyen találkozunk, ahol sokan járkálnak, addig marad is a kézfogás. Véleményem szerint a puszi vagy akár csók az két emberre tartozik (legalább is egy meleg kapcsolatban).
12/17 anonim válasza:
ja igen, a heterók meg nyilvános szexelhetnek... :/
13/17 anonim válasza:
én nem szoktam puszival üdvözölni senkit. mármint lányokat kivéve. barátommal is csak köszönünk egymásnak ha utcán találkozunk. kézfogás nagyon furcsa, azt hanyagoljuk:D ha nem találkoztatok még akkor gondolom úgyis bemutatkoztok egymásnak és kezet fogtok.
14/17 anonim válasza:
En hetero vagyok, megsem szexelek az utcan...
Am ovatosan a netes ismerkedessel, most nyirtak ki vkit Debrecenben.
15/17 anonim válasza:
ja igen.. a pszichológus meg megállapította, hogy látens meleg volt a gyilkos :D
16/17 anonim válasza:
Hat igen. Onmagat nem fogadta el... csak csori muki meg rab.@szott...
17/17 anonim válasza:
Kedves mosoly, kézfogás, keresztnév. Szerintem ez teljesen korrekt és elég.
Viszont muszáj megkérdeznem, hogy titényleg egy fürdőbe mentek első randin? Milyenbe? Mit terveztek? Jah és am hogy alakult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!