Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » (Meleg téma! ) Hogyan köszönts...

(Meleg téma! ) Hogyan köszöntsem az első találkozásunkkor? :-)

Figyelt kérdés

Az interneten megismerkedtem egy fiúval, és holnap fogunk először találkozni, mind a ketten fiatalok vagyunk (18 évesek) és nem tudom, h amikor meglátom hogyan köszöntsem?! Arra gondolok, h kézfogás, puszi, vagy hogyan?

Kérlek segítsetek benne!:) Az, hogy "Meleg téma!" nem azért írtam ki, h csak melegek írjanak, csak kérlek ne szitkozódjatok! A válaszokat előre is köszönöm!:) 18/f

2013. aug. 11. 21:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én is neten ismertem meg a barátomat, és első talin egyszerű kézfogás volt. És amíg nyílvános helyen találkozunk, ahol sokan járkálnak, addig marad is a kézfogás. Véleményem szerint a puszi vagy akár csók az két emberre tartozik (legalább is egy meleg kapcsolatban).
2013. aug. 13. 02:04
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
ja igen, a heterók meg nyilvános szexelhetnek... :/
2013. aug. 13. 09:59
 13/17 anonim ***** válasza:
én nem szoktam puszival üdvözölni senkit. mármint lányokat kivéve. barátommal is csak köszönünk egymásnak ha utcán találkozunk. kézfogás nagyon furcsa, azt hanyagoljuk:D ha nem találkoztatok még akkor gondolom úgyis bemutatkoztok egymásnak és kezet fogtok.
2013. aug. 15. 21:35
 14/17 anonim ***** válasza:

En hetero vagyok, megsem szexelek az utcan...

Am ovatosan a netes ismerkedessel, most nyirtak ki vkit Debrecenben.

2013. okt. 18. 12:57
 15/17 anonim ***** válasza:
ja igen.. a pszichológus meg megállapította, hogy látens meleg volt a gyilkos :D
2013. okt. 18. 14:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Hat igen. Onmagat nem fogadta el... csak csori muki meg rab.@szott...
2013. okt. 18. 20:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Kedves mosoly, kézfogás, keresztnév. Szerintem ez teljesen korrekt és elég.

Viszont muszáj megkérdeznem, hogy titényleg egy fürdőbe mentek első randin? Milyenbe? Mit terveztek? Jah és am hogy alakult?

2013. okt. 18. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!