Miért akar minden csaj magas pasikkal járni? Aki 160-165-170 cm magas annak semmi esélye?
Jobb érzés magas pasival járni, amolyan védelmező érzetet kelt.
Mondjuk a barátom pont alacsony, nálam is alacsonyabb és könnyebb is. Nem problémázok rajta, de például nem szívesen ülök az ölébe, mert félek hogy nehéz vagyok neki vagy ilyesmi. Meg kicsit hiányoznak a magas sarkú cipőim... de a szerelem az ilyen apróságokat felülírja :)
tudtam, hogy egyik benyögi a védelmi dumát XD... Lényegtelen, ha 170cm v ez alatti vagy szinte esélytelen vagy náluk.. Amúgy nekem is tetszik azon "nők" válasza, hogy biztos lesz aki elfogad... :) mind ezt mondja.. meg hogy VOLT!! nekem is alacsony barátom.. Érdekes az alacsony srácok mindig csak X-ekként jelennek meg :D..
Hogy válaszoljak a kérdésedre is, én is alacsony vagyok a 17cm-el, és igen szinte semmi esélyünk sincs náluk, max a nők 5-10%-ál, bár lehet ezzel is fölé lőttem.. Ez van ezt kell elfogadnod, hogy neked/ünk nem lesz könnyű az élet, bármikor megcsalhat a nő egy 180-190 cm-es herceggel :), mert kell a VÉDELEM tudod és persze, nehogy a magassarkú is megsértődjön a törpe méretű pasi miatt :D lol.
Nem vagyok primitív, egyszerűen megszólítva éreztem magam. Kiforgattad a válaszom, holott ellenpéldaként írtam.
Két hatalmas különbséget látok közted és a párom között. Egyrészt 10 centivel magasabb vagy. Ez számodra előny. Másrészt ő ennek ellenére is iszonyú férfias. Ez a te megnyilvánulásaidon nem látszik. Pedig sokat segítene :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!