Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha feleséget keresek szerintet...

Ha feleséget keresek szerintetek hol keressek és mennyi az esély a sikerre?

Figyelt kérdés
szeretnék már megállapodni de nem nagyon van az ismerőseim között olyan ember akivel komolyabban összekötném az életem és arra gondoltam hogy esetleg itt tudtok segíteni ebben. 28/F

2013. aug. 11. 13:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Csak a Real Worldben érdemes keresni aktuális feleség jelöltet, de előbb induljon kapcsolatnak :)

Bővíthetnéd az "ismerőseid" körét pl. Hívja el a barátnőjét, barátját, akiket nem ismersz, és ha jól kijöttök, lehet próbálkozni, összejárogatni...vagy munkahelyen pl....

2013. aug. 11. 13:33
 12/21 anonim ***** válasza:
89%
Van hogy egyszerűen nem jön össze. Én 36 vagyok, de már nem is keresek. Ez jutott, ezzel kell főzni. Inkább képzem magam, meg dolgozok.
2013. aug. 11. 13:45
 13/21 A kérdező kommentje:
persze én sem úgy gondoltam hogy megismerek valakit és 2 hét múlva már esküvő meg 1 hónap múlva már várandós...csak szépen sorjában... a munkahely nem jó mert ott nincsenek nők és amúgy se egy nagy cég szóval maradnak az "idegen" nők...
2013. aug. 11. 13:47
 14/21 anonim ***** válasza:

igazad van 12-es

én is kerestem évekig semmi...

majd rájöttem hogy igazából nem veszítettem semmit

mindne más megvan ami kell azt csinálok amit akarok nem kell senkihez sem igazodnom

2013. aug. 11. 13:57
 15/21 A kérdező kommentje:
jah emberek de azért mégsem vagyunk egyformák és nekem "szükségem" van a női nemre és szeretnék családot meg saját házat kertet meg gyerekeket stb...
2013. aug. 11. 14:49
 16/21 anonim ***** válasza:
17%
A legtöbb "saját" ház valamelyik banké...
2013. aug. 11. 19:38
 17/21 A kérdező kommentje:
az enyém nem lesz de most nem erről van szó
2013. aug. 11. 20:48
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem te görcsös vagy nagyon. Így nem lehet ezt kitűzni, hogy na én most megnősülök. Várd meg, amíg megtalál a szerelem. Kapuzárási pánik lenne ez nálad?
2013. aug. 13. 20:33
 19/21 anonim ***** válasza:
Régen nem létezett barátnő, hanem idegenek házasodtak. Akik szeretik egymást, úgyis megutálják egymást, akik meg idegenek, azok meg majd megszeretik egymást. Úgyhogy manapság elég rosszul csinálják az emberek. Minden úgysem fog stimmelni senkivel, alkalmazkodni mindig kell, amibe egy idő után legalább az egyik belefárad.
2014. máj. 2. 20:51
 20/21 anonim válasza:
"Görcsös vagy nagyon" miért kell minősíteni? Én meg férjet szeretnék, ez baj? Miért "görcsös" az, ha valakinek van valami vágya? És elege van már a meddő próbálkozásokból, a sok elvesztegetett hónapból, évből, céltalan lötyögésből? Szerintem teljesen normális dolog, ha valaki az elejétől tisztán közli a szándékát, így a szóba nem jöhető egyedek nagy része első körben kiszóródik, és marad az a néhány, akivel érdemes foglalkozni. Nagyobb az esély a sikerre, ha az elejétől közös a célkitűzés. Elviekben. Hogy hol és hogyan, melyik társkeresőn... ezt én is csak most kezdtem tesztelni. Van, amikor "csak úgy" alakul egy kapcsolat, de van, hogy az elejétől tudatosan alakítják, a saját igényeik szerint. Ha pl. egy szexpartner keresőben működik (mindenki tudja, miért van ott a másik), miért ne működhetne ugyanez házastárs keresésben? Mindkét esetben közös a cél, csak a hogyant kell egyeztetni.
2014. dec. 26. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!