Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt nerd/geek/neet csajok?

Vannak itt nerd/geek/neet csajok?

Figyelt kérdés

Nem ismerkedni szeretnek, szoval privatot ne, koszi.

23/F

2013. aug. 11. 01:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ne felj, en sem ismerkedni akarok, es neked is koszonom a valaszt! :D
2013. aug. 11. 14:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Itt egy másik, én geek vagyok, úgy jellemezném magam, ahogy a 8-as írta.

Annyi belekötni valóm van, hogy a geek és a nerd NAGYON nem ugyanaz. A nerdek okosabbak sokkal, ők azok a tipikus kis béna fiúk/lányok, akiknek a fejét az amerikai filmekben a wc-be nyomják. A geekek inkább a képregényekért, sci-fiért vannak oda, videójátékokért meg ilyesmi. Az már csak plusz dolog, hogy én külön odavagyok a tudományért, ez nem általános.

És nem vagyok pózer, nincs SZTK szemüvegem, annak ellenére, hogy szemüveges vagyok, és igényesen öltözködöm.

2014. aug. 30. 16:03
 13/13 anonim válasza:

itt egy neet is ;)

ritka az olyan ember akivel szívesen beszélgetek, kifejezetten nem szeretem a tömeget, ha tehetném ki se mozdulnék itthonról, ennek ellenére van barátom, ha ő nem lenne edzésen és sulin kivül nem lépnék utcára..

2017. júl. 14. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!