Csajok szerettek a?
lefordítom:
"akartok velem a szexről beszélgetni hogy kényelmesebben maszturbálhassak ma este?"
Prof. Shevy
Te nagyon lenézel mindenkit?????
Engem csak szimplán érdekel,mert érdekelnek a csajok,ennyi.Valahol azt hallottam,hogy még többet beszélnek róla,mint a pasik
ma 20:23
ha te sétálsz az utcán és jön egy részeg csöves aki mondja hogy kapd elö a p*csedet neki, megtennéd?
a Szexröl nem fognak veled vadidegen lányok beszélni, mivel az idösebbek tudod nem beszélnek hanem csinálják róla, a te korosztályod meg nem TUD róla beszélni mert az ö olvasatukban a szex annyi, hogy "kikapom bekapom"
ennél többet ne is várj tölük.
Nem nem mindenkit nézek le, csak azokat akik ilyen szerencsétlen modon könyörögnek öt perc figyelemért itt gyken...
Én nem arra gondoltam,hogy vadidegenek beszéljenek velem erről az utcán te.........
áááá
"Akkor a privátot ugye nem is tőled kaptam ?!"
ahahahhah
jaaaj egyébként meg ezek a kérdések most komolyan, olyan bééna,,
füüü téged pont,, pont ez érdekel ahaa,
shevy te is pont ugyanezt csinálod, amit mondasz...
Itt könyörögsz a kommentjeidben GYK-n 5 perc figyelemért. Nem mondasz semmi építő jellegűt. Csak fikázod itt a népet.
Te vagy itt az istencsászár, vagy mi? Nehogy azthidd már hogy te fingottad a passzátszelet...
leköteleznél ha mutatnál egy olyan kommentemet aminél 5 perc figyelrmért könyörgöm. mutass egy kértdezötz akire én irtam rá és mutass egy kérdést ahol mindenáron azt akartam hogy rám figyeljenek :)
Érdekes modon az értelems kérdéskre értelmesen válaszolok... innentöl logikus a következtetés, hogy hülye kérdésre hülye válasz jár...
Nézz először magadba kisfuú és utána szólj be másnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!