Vannak itt nerd/geek/neet csajok?
Nem ismerkedni szeretnek, szoval privatot ne, koszi.
23/F
A neet szót azokra mondják, akik olyanok mint a hikikomorik. Tudom hogy ez sem mond semmit, de legyen annyi elég, hogy nem mozdulnak ki szinte soha, csak amikor muszáj és nincs igazán szociális életük.
Szó szerint a neet szócska ebből lett:
Not in Education, Employment, or Training
Geekek pedig általában azok akik sorozatokat filmeket néznek, főleg fantasyt sci-fit, szerepjátékokkal játszanak, nem ritkán számítógépes játékokkal. Lehet hogy olvasnak képregényeket mangakat, kicsit kilógnak a sorból. De nem utolsó sorban érdekli őket a tudomány is és inkább az eszükkel hódítanak nem a szexualitásukkal, ami nem feltétlen hiányzik belőlük. Amilyet te keresel az pontosabban fogalmazva talán a Science nerd lenne, de a nerd és a geek kb ugyanaz. Én ismerek pár ilyen lányt, de sajnos ritka és nem hiszem, hogy ezen az oldalon lógnak. Ráadásul nem szoktak mint nagyon eltérően öltözni, legtöbb igenis nőiesen és még divatosan is próbál öltözni csak nem úgy mint egy kva.
Ja és sok pózer lány van, mint pl az SZTK szemüveges lányok, azok nagy része csak hipster, vagy nerdnek adja ki magát mert azt hiszi ezzel különleges, meg élvezi, hogy az ilyen fiúk sokszor különös figyelmet fordítanak rájuk.
Itt egy.
Nem vagyok szép, de azért odafigyelek magamra.
Informatikusnak tanulok. Szeretem a videójátékokat.
Szociális fóbiám van, de nem vagyok antiszociális. Szóval kijövök az emberekkel és beszélgetek velük, de mindvégig szorongok. Ennek ellenére vannak barátaim.
És nem célom az ismerkedés, csak válaszoltam. :D
L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!