Milyen temat hozzak fol?
Figyelt kérdés
milyen temat hozzak fol egy lanynak hogy neisnezzen hulyenek hogy e zjo hulyesegekrol beszel. Facebookon szeretnek rairni mert mar par napja nemirtam csak mar kifogytam minden temabol es nemakarok ugyanazokat meg 1 szer korbefutni.Es ha rairok akk varna hogy hosszab ideid chateljunk nem hogy kerdezek tole 2dolgot es aztan semmi mert nemjut eszembe semmi tema.2013. aug. 10. 19:56
1/9 anonim válasza:
Szerintem azért nem ír vissza, mert nem tudja elolvasni amit írsz!
2/9 anonim válasza:
Mi a véleménye a qvantum mechanikáról, Szudán jelenlegi gazdasági helyzetéről,és a molylepkék szaporodásáról?Ezek jók,mindig beválnak.
3/9 A kérdező kommentje:
koszi az ertelmes valaszokat nagyon rendesek vagytok -,-
2013. aug. 10. 20:01
4/9 anonim válasza:
Nem tudom eddig miről beszéltetek, mondjuk megkérdezhetnéd, hogy ő melyik történelmi korban élne a legszívesebben, vagy melyik országban és miért? kutyás vagy macskás inkább? :D mik az álmai, céljai? mit tenne, ha nyerne a lottón? kipróbálna e valamilyen extrém sportot? mi a kedvenc filmje, zenéje? mi a legkínosabb dolog ami valaha történt vele? milyen számára az ideális férfi? .. :)
5/9 anonim válasza:
Szerintem jobb a csajnak ha nem írsz rá
6/9 A kérdező kommentje:
ma 20:06 Kossz a valszt a tobbiek meg barmok vagytok...nincs jobb dolgotok mint itt jatszatok a macsot kozben otthon meg kockultok biztosan es szar eletetek van...
2013. aug. 10. 20:14
7/9 anonim válasza:
Nekünk van szar életünk, amikor neked nincs kivel megbeszélned az ilyen kérdéseidet és inkább ismeretlenekre hallgatsz? :D
8/9 A kérdező kommentje:
Bocs de nekem van kivel beszeljek csak mar annyi temarol beszeltunk hogymar nemtudok mast es nemakarom ugyanazokat meg 1szer vegigjarni
2013. aug. 10. 20:24
9/9 anonim válasza:
És nem gondolod h egy beszélgetés menetének magától kellene mennie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!