Nagyon szeretem, és tudja is, de nekem fogalmam sincs, mit gondol rólam!?
Van egy fiú, egy évvel idősebb nálam, 4 éve ismerem, és minél jobban megismerem, annál jobban megszeretem. Voltak kapcsolataim is ezen 4 év alatt, de ő végig a barátom(mint barátság) volt, viszont sokszor összevesztünk hülyeségeken, de mindig kibékültünk. Pár hónapja viszont nagyon megszerettem, és nem csak úgy, mint barátot. Nem tudom elfelejteni, folyton azt várom, mikor ír rám.. Elmondtam neki, hogy szeretem, de csak tereli facebookon a témát, azt válaszolja, hogy ezt meg kéne beszélnünk, de amikor találkozót beszélünk meg, mindig más dolga akad...
Imádom őt, de akaratlanul is megbántom néha, megsértődik, és emiatt azt érzem, hogy reménytelen az egész.
Viszont amikor találkozunk, akkor nagyon más, látom rajta hogy szeret, de nem akarja kimutatni, vagy miért viselkedik így?? :( Nagyon szeretem, teljes szívemből, de már megőrülök, mert fogalmam sincs mit gondol rólam...
Szerintetek lehet esélyem? :(
Bocsánat hogy ezt mondom , de szerintem nem sok :S
Hogyha ennyire tereli a témát, meg halassza a találkozókat csak kifogást keres rá, hogy ne kelljen megbántania mert biztos sokat jelentesz neki, csak mint barát.
Köszönöm a válaszodat!
De akkor miért érezteti azt néha hogy lenne esélyem? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!