Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Miért van az hogy ha...

Lányok! Miért van az hogy ha utcán rátok köszönök akkor nem köszöntök vissza. Kb a 20 ból jó ha 1 visszaköszön. Ez miért van?

Figyelt kérdés
pedig csak udvariasság. ésha pl ismerlek csak te nem ismersz fel? na ilyenkor meg az van hogy bunkó.

2013. aug. 9. 23:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
64%
Szerinted csak így lehet élőben ismerkedni? Legyél már kreatívabb...
2013. aug. 10. 00:13
 22/27 A kérdező kommentje:
mire gondolsz utolsó?
2013. aug. 10. 00:22
 23/27 anonim ***** válasza:
51%
Az a baj, hogy bennem nincsen elég bátorság, de azért én is kíváncsi vagyok egy jó megszólítós szövegre, ha van ilyen egyáltalán. Ez a dolog attól is függ, hogy a lány, nő mit csinál éppen. Ha pl. siet, akkor nyilván hagyni kell.
2013. aug. 10. 00:45
 24/27 anonim ***** válasza:
33%

Idegen vagy,mi a frásznak köszöngessen vissza?Esetleg el van merülve a kis világában,tudja rák.

Plusz vannak lányok akik nem akarnak utcán ismerkedni VAGY egyáltalán nem akarnak fiúkkal ismerkedni.

Lehet bunkó parasztnak nevezni,de én sem szoktam visszaköszönni ha nem ismerem az illetőt.

2013. aug. 10. 10:35
 25/27 anonim ***** válasza:

Na most, szerintem ezt a helyzetet kétféle szemszögből lehet vizgálni. Az egyik az, hogy csak úgy ráköszön, és utána már nem mond neki semmit sem. Na, ennek valóban nincsen semmi értelme, ha idegenek egymásnak. Ekkor nem is lehet csodálkozni azon, hogyha nem köszön vissza az illető.

A másik pedig az, hogyha a köszönés után jön egy olyan szöveg, ami ismerkedést kezdeményez. Ekkor sem muszáj visszaköszönni, sokan bizonyára a meglepettségtől sem teszik ezt meg. Viszont a kérdésre, és egyben kérésre már illik tisztességesen, normálisan felelniük a lányoknak.

2013. aug. 10. 20:52
 26/27 Sertés ***** válasza:

Ez gyerekszoba/IQ kérdése. Igaz én fiú vagyok, de nekem tökmindegy, hogy egy szakadt csöves, vagy egy modell köszön rám én reflexszerűen visszaköszönök. Ha a szemembe néz, és tisztelettel köszön, én miért ne tennék ugyanúgy? Arról az "apróságról" nem is beszélve, hogy csak elvétve köszöngetnek vadidegenek, míg általában (kb. 98%-ban) olyan ismerősök, akiket akkor nem tudok hová tenni, de később beugrik ki is volt az.

Egy "indokolatlan" köszönéstől nem fog elkopni a hangszálam, viszont ennek a módszernek hála, sosem gondolnak -okkal- ostoba bunkónak.

2013. aug. 10. 21:58
 27/27 anonim ***** válasza:
72%
Nekem 20-ból 20 visszaköszön.
2013. aug. 10. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!