Lányok! Miért van az hogy ha utcán rátok köszönök akkor nem köszöntök vissza. Kb a 20 ból jó ha 1 visszaköszön. Ez miért van?
Figyelt kérdés
pedig csak udvariasság. ésha pl ismerlek csak te nem ismersz fel? na ilyenkor meg az van hogy bunkó.2013. aug. 9. 23:34
2/27 A kérdező kommentje:
idegen szépen kinéző lányoknak :P
2013. aug. 9. 23:35
3/27 anonim válasza:
Ha nem ismerek egy pasit,nem fogok neki csak udvariasságból köszönni!
Mert az udvariasság,nem azt jelenti hogy olyanoknak köszöngetek,akit nem is ismerek.....baj van a fejeddel szerintem
4/27 anonim válasza:
Én ma leszólítottam egy csaj az utcán aki görkorizott...tök normálisan elbeszélgettünk :P
Kedves is volt és szép is.. :P
5/27 anonim válasza:
én ha nem köszönök vissza, az max akkor van ha nem ismerem és azt hiszem másnak köszönt
és mikor rájövök hogy mégsem, már elment mellettem és akkor már mindegy
volt már ilyen, de ismerősnek mindig köszönök
6/27 anonim válasza:
Mivel Pesten lakom, itt sok ember van mindig körülöttem, így ha látom hogy valaki köszön, és tudom, hogy nem ismerem, akkor feltételezem, hogy csak rosszul láttam és tuti nem nekem köszönt.
7/27 anonim válasza:
"Ez miért van?"
Nem ismernek!
Minek köszönjenek?
8/27 anonim válasza:
9/27 anonim válasza:
Mert ez tolakodó, ha csak úgy egy "hello"-t odalöksz. ha tetszem, állíts meg, dicsérj meg vagy valami. :D
10/27 A kérdező kommentje:
félreértitek.. mondom hogy ha pl ismerem csak ő nemismer fől minthogy voltmár rá példa.. és nem köszönt vissza.. meghát ha valakivel ismerkedni/megszólítani akarok ugyebár illő köszönni.. neten ugyanis nemjó az ismerkedés..
2013. aug. 9. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!