Lányok! Miért van az hogy ha utcán rátok köszönök akkor nem köszöntök vissza. Kb a 20 ból jó ha 1 visszaköszön. Ez miért van?
"tömj egy húszezrest a csaj orrába"
Nem hiszem, hogy ez nyerő stratégia lenne xD!
Telója meg nem érdekel milyen van:)
L
16.vagyok, drága ruha sem számít:):) Na, figy:D:D:D
Ezeket mondtam voltak vmi kérdések
-Észrevetted már, h te vagy itt a legszebb/leghelyesebb lány?
Vagy
-A nap süt így, vagy csak te tündökölsz?----lehet, h ezt mondjuk ma túl soknak vennék:)
Vhol voltak ilyen leszólítós tippek:)
Meg szalvétára:)
-Ha megiszol velem egy italt, gyere, és ülj át ide velem szembe. Ha nem, dobj egy hátraszaltót:):):):)
Am én nem tudok ilyeneket:):)
16. és 17. vagyok megint:):):)
Azt elfelejtettem, h a 20000-s orrába tömése valszeg kellemetlenXDD Na, szóval ,h lóvé nem számít járásnál. Ha normális járni akar vkivel, akkor az nem a pénze miatt lesz, hanem ,mert szereti:)
de a legtöbb lány hajt a pénzre, ez az ösztön benne van a nőkben ha tetszik, ha nem. Még pár 10 évvel ezelőtt is a férfi tartotta el a nőt és szerintem ez az ösztön megmaradt a nőkben. A pénz egyenlő a biztonságos élettel ami kedvez a másik ösztönnek (utódnemzés).
Az orrba dugós kommentelő voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!